spo me hapet mi ma jep pak emrin si quhet me gjet hahahNigjoje içik????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
spo me hapet mi ma jep pak emrin si quhet me gjet hahahNigjoje içik????
Rrushi cenit Behar Mera dhe Rita Lati????spo me hapet mi ma jep pak emrin si quhet me gjet hahah
Gjuha shkon,ku dhemb dhëmbi????Nrml dhe une qe s'jam kundra te medoj ? Se paskam cituar me par @STONE_HEAD ?
hahahahahahahhahah rrushin sa e ka hahahahahhahahahahahahahhaRrushi cenit Behar Mera dhe Rita Lati????
ATe po bej po mundohem te freskohem , po them se per t'u lar do lahem mir po per fresk aahae mir fut gjuhen brenda ec lahu??????
S'kam dhemb me kan Ren ?Gjuha shkon,ku dhemb dhëmbi????
Jo fol po deshe?????hahahahahahahhahah rrushin sa e ka hahahahahhahahahahahahahha
esht rush me bereqet sheh pune e vet hahahahahhahahahahahhahahJo fol po deshe?????
Natën shpirti dhe të daltë mikrofoni @Llaqi në ëndërr???????????ika me fjett se kush e di mikrofon llaqi lemza sa e ka kap??????????????????
jallaaa e mu e gjete me me mallku aaa mu mikrofoni ty bishti?????????????????????Natën shpirti dhe të daltë mikrofoni @Llaqi në ëndërr???????????
Do e bëjm me rradh,ti bishtin unë mikrofonin??????????????jallaaa e mu e gjete me me mallku aaa mu mikrofoni ty bishti?????????????????????
Nale o izet ??Une gjith cunat ??
Njecik ?Nale o izet ??
Pse mo na shave ?Njecik ?
Kot duhet ndonjer kotPse mo na shave ?
Booooobooooooo se beja mend qe na shan henushja ??Kot duhet ndonjer kot
Po me llafka re jo me zemerBooooobooooooo se beja mend qe ba shan henushja ??
T shaj un re hahaAsnje !
Qe ta kuptojn edhe ato qe me shajn pas krahve neper pv e forumit !
O njerez te vegjel nqs jeni burra ose burrnesha ja ku jam jo neper zgeqet e pv me te tjer po ejani e folni se ketu jam !
Puc puc