Ja e ka ruajt zoti , qe keni qen cift virtual ne distanc , se te kishit qen afer ? Mos pyet ne per fati e llaqit ??Për fije të perit ka shpëtuar ?me shum muaj që ishim çift????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja e ka ruajt zoti , qe keni qen cift virtual ne distanc , se te kishit qen afer ? Mos pyet ne per fati e llaqit ??Për fije të perit ka shpëtuar ?me shum muaj që ishim çift????
ben ben lesh aty I thuhet si ajo gruja qe ju dogj burri te mikrofoni e I frynin krejt grat se I digjte e dha e dha I tha gruja po mos I fryni oh gra se ketij si cohet me hahahahahhahahahhahKu e di ti mi?? mjeksia bën mrekullina???????
Të kishim qen afër,sdo kishte shanc të hynte ktu?????Ja e ka ruajt zoti , qe keni qen cift virtual ne distanc , se te kishit qen afer ? Mos pyet ne per fati e llaqit ??
Edhe zjarrfiksja ti vinte atij,si bënte më derman,jo më frymët e atyre grave???????ben ben lesh aty I thuhet si ajo gruja qe ju dogj burri te mikrofoni e I frynin krejt grat se I digjte e dha e dha I tha gruja po mos I fryni oh gra se ketij si cohet me hahahahahhahahahhah
he praa ene ti qe thu ja cojne @Llaqi shkenca po ju thy I ben ?shkenca my ne mikrofon hahahahahahahhaEdhe zjarrfiksja ti vinte atij,si bënte më derman,jo më frymët e atyre grave???????
Pikerisht ngaqe do e kishe ber synet dhe nga gishtat ?Të kishim qen afër,sdo kishte shanc të hynte ktu?????
Shtrigani e ka të veçantë mi? e ka prej çeliku ??????? ka dhën prova tu shtri kabllot e lagjes????he praa ene ti qe thu ja cojne @Llaqi shkenca po ju thy I ben ?shkenca my ne mikrofon hahahahahahahha
Jo gishtat do ja ruaja,se i bjen pjanos????Pikerisht ngaqe do e kishe ber synet dhe nga gishtat ?
po po ashtu thu ti hahahahahahahhahahahah kulval ashtu hahahah oj gru oj gru jam dinamit ti dinamit mund me ken I tha ajo po fitilin e ke te lag?????Shtrigani e ka të veçantë mi? e ka prej çeliku ??????? ka dhën prova tu shtri kabllot e lagjes????
Ktu ke te drejt , me pelqen qe i mendon me detaje gjerat , harrova une qe ke dhe ti pianon me vete ?Jo gishtat do ja ruaja,se i bjen pjanos????
hahahahahahhahahahahahahahah@STONE_HEAD,
Ktu ke te drejt , me pelqen qe i mendon me detaje gjerat , harrova une qe ke dhe ti pianon me vete ?![]()
Ësht kulvar i ndershëm dreqi? epo po su lag fitili,nuk ndizet dinamiti???????po po ashtu thu ti hahahahahahahhahahahah kulval ashtu hahahah oj gru oj gru jam dinamit ti dinamit mund me ken I tha ajo po fitilin e ke te lag?????
po su ndez ce do mi hahahahahhahahahahahaËsht kulvar i ndershëm dreqi? epo po su lag fitili,nuk ndizet dinamiti???????
Sa të rrosh,do mësosh?????@STONE_HEAD,
Ktu ke te drejt , me pelqen qe i mendon me detaje gjerat , harrova une qe ke dhe ti pianon me vete ?![]()
Nrml dhe une qe s'jam kundra te medoj ? Se paskam cituar me par @STONE_HEAD ?Sa të rrosh,do mësosh?????
ke menjen ke un eee???????Nrml dhe une qe s'jam kundra te medoj ? Se paskam cituar me par @STONE_HEAD ?
Eeeeee ??ke menjen ke un eee???????
e mir fut gjuhen brenda ec lahu??????Eeeeee ??