• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare mendoni per nje mashkull qe pasi ka bere dashuri me nje femer e pergojos per keq ?

Gjyshi me ka then !
Nipce puno gjith tokat e dunjas por mos ler gjur mbrapa.
jam per barazi gjinore dhe per pjesen e kesaj nje femer ose nje mashkull qe pergojon mbrapa per mua eshte njeri pa vler mendimi ime personal dhe cdo mendim une i kam vepra ne jeten reale
Po shume mire ne behet qejfi!
ca te bejme qe nje molle e kalbur kalb dhe te tjerat?

Dy fjale I kam sot e gjithmone per femrat ... une jam femer , bije e nena e nje vajze ... keto fjal ia them e vajzes time . Sido te sillemi ne femrat, cfardo te bejme apo mos bejme , sido te vishemi , cfardo te themi ... do gjykohemi . Ndaj vajza te dashura keni nje jete . Jetojeni ashtu sic doni ju . Vishuni si doni ju . Beni ate qe iu ben ju te lumtur ... bota ashtu keshtu do flas ... nje vesh beje shurdh e jeto e dhuro shume dashuri vetes tende . Ska asnje me te bukur se ty. Ska asnje me te zgjuar se ty. Ska asnje me te zonjen se ti . Thuaja vetes keto e ec me koken lart. Ne kete bote mos ul e mos hidh poshte vetem dy njeres , nenen e baben te tjeret nese te trishtojne , ne te semes ....
Jam shume dakort me kto qe the por qe duhet te ket 1 limit sedre,morali dhe respekti si per veten,si per shoqerine si dhe per rrethin familjar ?
P.s nuk i shkruj kto gjana per te ofendu ndokend vec e mendova si shtese e atyne qe tha hena

Jam shume dakort me kto qe the por qe duhet te ket 1 limit sedre,morali dhe respekti si per veten,si per shoqerine si dhe per rrethin familjar ?
P.s nuk i shkruj kto gjana per te ofendu ndokend vec e mendova si shtese e atyne qe tha hena
Moglo , vete e the kete apo e lexove diku ? ?

Gjithsesi shpirti ... secili e ben jeten sic do vet se e ka kete te drejt. Psh cte duhet ty se si zgjedh un ta bej jeten time ? As mua sme duhet si e ben ti tenden... dhe e di cme cudit me shume se ata qe perzihen ne jeten e te tjereve te tyren e Kan berllok

Gjithsesi shpirti ... secili e ben jeten sic do vet se e ka kete te drejt. Psh cte duhet ty se si zgjedh un ta bej jeten time ? As mua sme duhet si e ben ti tenden... dhe e di cme cudit me shume se ata qe perzihen ne jeten e te tjereve te tyren e Kan berllok
Te tjert te thojne ca dojne sna intereson shume

He pra s na lane te bejme keks rehat keta njerez ??

Back
Lartë