• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Postimet e kujt anetari/e lexoni me kenaqesi ?

Ka disa qe i ndjek neper komente dhe postime, por dhe disa tek veshjet qe gjithmone e zbukurojne forumin me menyren e tyre.
Te gjithë uroj te jene e ndihen mire me veten dhe temat qe u pershtaten?

Urdhëroo?!!
Çf ka të baj psikatri me atë që thash?!
E di ti piskatri punon me personat që kan dëmtime në tru.
?
Ndryshe çregullime qê ndoshta nuk kan kurim!
Une se di vallahi , kshu me thane tani . Ca jane keta njerez te poshter keshtu ... me genjyen prap .

Urdhëroo?!!
Çf ka të baj psikatri me atë që thash?!
E di ti piskatri punon me personat që kan dëmtime në tru.
?
Ndryshe çregullime qê ndoshta nuk kan kurim!
Jo ne tru, ne shpirt (ψυχή & ψυχίατρος) qe do te thote (shpirt dhe doktor shpirti)
Nuk eshte ne tru, se ne tru quhet cmendim a ku di une!
Keshtu besoj!

Jo ne tru, ne shpirt (ψυχή & ψυχίατρος) qe do te thote (shpirt dhe doktor shpirti)
Nuk eshte ne tru, se ne tru quhet cmendim a ku di une!
Keshtu besoj!
Psikatri mirret me persona të tillë.
Unê kam par rast konkret.
Ndaj dhe thash.

Back
Lartë