• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sakrifica

Ska lidhje.
Mashkulli ktu tek ne ka dyfish me te rend te mar vendime, sepse smer vetem per veten.
Etj etj
Nese do isha djale, do merrja vendimet qe do me benin te lumtur.
E ndersa kam menduar gjithmone, a do ishin prinderit te qete e te lumtur me vendimet e mia. Ky eshte ndryshimi!

Ska lidhje.
Mashkulli ktu tek ne ka dyfish me te rend te mar vendime, sepse smer vetem per veten.
Etj etj
Kam degjuar shpesh te thone qe eshte djale te bej cte doje, por vajza e fulliq prindin dhe kjo gje eshte realiteti!

Kam degjuar shpesh te thone qe eshte djale te bej cte doje, por vajza e fulliq prindin dhe kjo gje eshte realiteti!
Kurse cuni e fut n gjak
I le pa buk
I myt n borxhe
Ja ul koken e i bon 1 mkl tzeza.
Goca esht n rastin konkret ska faj per vendimet qe mer mashkulli ne kurriz te saj.

Ata prinder qe thone eshte djale te bej cte doje per mendimin tim again jane prind te Pa pergjegjshem! Mendoj qe koherat kane ndryshuar! Nuk gjuajne me granata pse lindi djale ?

Kurse cuni e fut n gjak
I le pa buk
I myt n borxhe
Ja ul koken e i bon 1 mkl tzeza.
Goca esht n rastin konkret ska faj per vendimet qe mer mashkulli ne kurriz te saj.
Pertej veseve, nuk po flas per veset sepse ne vese qe dalin me shpirtin, si kazino, bixhoz, droge, kur..lliku, sigurisht qe i turperojne prinderit njesoj.
Por, eshte per jeten!

Pertej veseve, nuk po flas per veset sepse ne vese qe dalin me shpirtin, si kazino, bixhoz, droge, kur..lliku, sigurisht qe i turperojne prinderit njesoj.
Por, eshte per jeten!
Veset vine dhe me ate fjalen qe the qepar “eshte djale te bej cte doje”

Por, eshte per jeten!
Po pra per jeten po flas edhe un
Per derisa vesi del me fren e fundit, jan pasoja qe c'bejn c'do sakrific qe kan ber familja.
Un them qe goca e kae te leht.
Thjesht, ceshtje kompleksiteti

Heqja dorë me dëshirë nga të mirat vetjake, nga diçka e nevojshme a e shtrenjtë për të arritur një qëllim ose në të mirë të dikujt; flijim; vetëmohim i vetes, i jetës.
Sakrifica të rënda (të mëdha, të shumta). Sakrifica për punën (për luftën). Shpirti i sakrificës. Bëjnë sakrifica. Ia arriti me sakrifica
Mungesa të rënda në jetën e përditshme, që sjellin mundime e vuajtje; humbje të rënda. Sakrifica të përditshme. Jetë me sakrifica. Me vuajtje e me sakrifica...

Unë kam sakrifikuar jetën time gjer më sot, duke mos e patur KURRE në listë veten time, për të parë prindërit e mi të qetë e të lumtur.
Nëse do isha djalë do ishte krej tjetër, por jam vajzë dhe i jam nënshtruar fatit!
Ndoshta e gabuar, por që nuk dua të më gjykojë njeri në këtë rast!
Ndoshta disa njerëz nuk kanë të drejtë të jenë të lumtur, besoj unë.
Diku nuk i japin mundësi vetes, e diku tjetër nuk kanë të

Heqja dorë me dëshirë nga të mirat vetjake, nga diçka e nevojshme a e shtrenjtë për të arritur një qëllim ose në të mirë të dikujt; flijim; vetëmohim i vetes, i jetës.
Sakrifica të rënda (të mëdha, të shumta). Sakrifica për punën (për luftën). Shpirti i sakrificës. Bëjnë sakrifica. Ia arriti me sakrifica
Mungesa të rënda në jetën e përditshme, që sjellin mundime e vuajtje; humbje të rënda. Sakrifica të përditshme. Jetë me sakrifica. Me vuajtje e me sakrifica...

Unë kam sakrifikuar jetën time gjer më sot, duke mos e patur KURRE në listë veten time, për të parë prindërit e mi të qetë e të lumtur.
Nëse do isha djalë do ishte krej tjetër, por jam vajzë dhe i jam nënshtruar fatit!
Ndoshta e gabuar, por që nuk dua të më gjykojë njeri në këtë rast!
Ndoshta disa njerëz nuk kanë të drejtë të jenë të lumtur, besoj unë.
Diku nuk i japin mundësi vetes, e diku tjetër nuk kanë te drejtë
Emri i dytë i jetës është Sakrifca
Më thuaj dikë që nuk ka bër sakrificë në jetë??
Nuk duhet ta mundosh veten duke parë të shkuarën.. thjesht vazhdo hecjen tënde
Je ti ajo që vendos për jetën tënde..
Doja të shtoja dhe diçka..
Ndiq pasionin dhe suksesi do të të ndjek vetë mbrapa ✌

Emri i dytë i jetës është Sakrifca
Më thuaj dikë që nuk ka bër sakrificë në jetë??
Nuk duhet ta mundosh veten duke parë të shkuarën.. thjesht vazhdo hecjen tënde
Je ti ajo që vendos për jetën tënde..
Doja të shtoja dhe diçka..
Ndiq pasionin dhe suksesi do të të ndjek vetë mbrapa ✌
Do ndjek veten time si gjithmone.
Nuk ja vlen asgje TJETER.
Gjithcka dhe gjithmone per veten, nje ritem qe u mundova ta ndryshoj, por qe me beri te mbyllem me shume ne vetvete.
Ju pershendes dhe faleminderit!

Do ndjek veten time si gjithmone.
Nuk ja vlen asgje TJETER.
Gjithcka dhe gjithmone per veten, nje ritem qe u mundova ta ndryshoj, por qe me beri te mbyllem me shume ne vetvete.
Ju pershendes dhe faleminderit!
Gjithmonë ji vetvetja mos ndrysho kurrë..
Por mbyllja në vetvete nuk zgjidh asgjë..
Mos bjer pre e heshtjes!!
Të përshëndes!!

Veset jane pjese e jetes
Ska asgje perfecte ne momentin qe beson kete
Do besh jete te qete! Lumturine nuk ta garanton asnjeri je ti ajo qe e ke ne dore
Une e kam kufizuar shume veten, sepse ketu ne ishull ku jam rritur, po te doja e beja jeten sikur te ma kerciste veshi.
Sikur edhe shume tjere.
Porrrrrr, kam ndjekur parimet e mia dhe sikur e kam theksuar, prinderit i kam pike te dobet.
Kaq!

Une e kam kufizuar shume veten, sepse ketu ne ishull ku jam rritur, po te doja e beja jeten sikur te ma kerciste veshi.
Sikur edhe shume tjere.
Porrrrrr, kam ndjekur parimet e mia dhe sikur e kam theksuar, prinderit i kam pike te dobet.
Kaq!
Femije I dy prinderve jam dhe Une :)
Dhe I’m sure cdo njeri nga ne Familjen e ka te shenjte. Te ndjekesh parimet e tua ska asgje te keqe ndjek dhe zemren sometimes
I’m sure prinderit do te donin me te miren per ty

Back
Lartë