Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cfare do ishte ndryshe nese do ishe djale?Heqja dorë me dëshirë nga të mirat vetjake, nga diçka e nevojshme a e shtrenjtë për të arritur një qëllim ose në të mirë të dikujt; flijim; vetëmohim i vetes, i jetës.
Sakrifica të rënda (të mëdha, të shumta). Sakrifica për punën (për luftën). Shpirti i sakrificës. Bëjnë sakrifica. Ia arriti me sakrifica
Mungesa të rënda në jetën e përditshme, që sjellin mundime e vuajtje; humbje të rënda. Sakrifica të përditshme. Jetë me sakrifica. Me vuajtje e me sakrifica...
Unë kam sakrifikuar jetën time gjer më sot, duke mos e patur KURRE në listë veten time, për të parë prindërit e mi të qetë e të lumtur.
Nëse do isha djalë do ishte krej tjetër, por jam vajzë dhe i jam nënshtruar fatit!
Ndoshta e gabuar, por që nuk dua të më gjykojë njeri në këtë rast!
Ndoshta disa njerëz nuk kanë të drejtë të jenë të lumtur, besoj unë.
Diku nuk i japin mundësi vetes, e diku tjetër nuk kanë të drejtë...!
Te jesh femer eshte mbrekullia me e madhe qe eshte krijuar ne toke. Nje femer eshte mijra personazhe ne nje,eshte force,sakrific,kurajo,nene,moter,shoqe,edukatore,mesuese,dora qe ste leshon leht perball cdo sakrifice,dhe mbi te gjitha ALPINISTE e shkelqyer per te ngjitur malin e jetes se saj.Heqja dorë me dëshirë nga të mirat vetjake, nga diçka e nevojshme a e shtrenjtë për të arritur një qëllim ose në të mirë të dikujt; flijim; vetëmohim i vetes, i jetës.
Sakrifica të rënda (të mëdha, të shumta). Sakrifica për punën (për luftën). Shpirti i sakrificës. Bëjnë sakrifica. Ia arriti me sakrifica
Mungesa të rënda në jetën e përditshme, që sjellin mundime e vuajtje; humbje të rënda. Sakrifica të përditshme. Jetë me sakrifica. Me vuajtje e me sakrifica...
Unë kam sakrifikuar jetën time gjer më sot, duke mos e patur KURRE në listë veten time, për të parë prindërit e mi të qetë e të lumtur.
Nëse do isha djalë do ishte krej tjetër, por jam vajzë dhe i jam nënshtruar fatit!
Ndoshta e gabuar, por që nuk dua të më gjykojë njeri në këtë rast!
Ndoshta disa njerëz nuk kanë të drejtë të jenë të lumtur, besoj unë.
Diku nuk i japin mundësi vetes, e diku tjetër nuk kanë të drejtë...!
Un kom sakrifiku aq sa qe 4 vite se kom Pa nanen teme vetem e vetem mi arrit do sene qka i kom synu..per ka kem ba sakrific na aman kan ba prind per neve
Nese do isha djale, do merrja vendimet qe do me benin te lumtur.Cfare do ishte ndryshe nese do ishe djale?
Ti mendon qe nje mashkull mer vendime me lehte dhe si pasoje eshte me i lumtur?Nese do isha djale, do merrja vendimet qe do me benin te lumtur.
E ndersa kam menduar gjithmone, a do ishin prinderit te qete e te lumtur me vendimet e mia. Ky eshte ndryshimi!
Sigurisht qe e ka me te lehte, ne Kendveshtrimin tim dhe me prinderit e mi!Ti mendon qe nje mashkull mer vendime me lehte dhe si pasoje eshte me i lumtur?
Prindi nuk kenaqet kurre me vendimet e femijeve qofte te vajzes apo te djalit!