E paske gjet zgjidhjen ? tani qe e the do t bojn prite ?Do i lothe duke bredhur me vrap ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E paske gjet zgjidhjen ? tani qe e the do t bojn prite ?Do i lothe duke bredhur me vrap ???
O ti shok, nuk hy ne izolim un se kam fobi ?
Nuk esht si ai izolimi qe mendo ti mi shoqe jooo .. po hajdee relaksohu se do tpelqej ngjo mu ???O ti shok, nuk hy ne izolim un se kam fobi ?
? izolim gjith jeten ?
Paske gjet me te urtin po kujdes se ai tbo domin?????? @Chilling merrja hakun e cunave ti tpakten ???
Hee ste le mola e pa fol me muaPaske gjet me te urtin po kujdes se ai tbo domin?????? @Chilling merrja hakun e cunave ti tpakten ???
Hahahahaah un thjesht po chatoj moj oj kjo ?Hee ste le mola e pa fol me mua![]()
Poooo
po pikerisht praaaa ate du dhe un ... sa me i modh te jet haku aq me mir do ndihen cunat qe ka bo surrati ksaj me vujt
Sa te dhimbsenpo pikerisht praaaa ate du dhe un ... sa me i modh te jet haku aq me mir do ndihen cunat qe ka bo surrati ksaj me vujt![]()
hahahahahahah mu ee ? te thash sme ka bo asnjona me vujt ... pastaj un sa fillova me te ngacmu ty ma preve shkurt se sta mante , apo e harrove ?Sa te dhimbsen
Apo po te dhemb vete?![]()
Jo so me majtme kjo pune!hahahahahahah mu ee ? te thash sme ka bo asnjona me vujt ... pastaj un sa fillova me te ngacmu ty ma preve shkurt se sta mante , apo e harrove ?![]()
hahahaha ... epo un sjom si ty ... un kom fillu te ndjej per njonen ktu .. po se tregoj se i rriten veshetJo so me majtme kjo pune!
O me te ndjeme, mua sma ndjen per asnje ktu![]()
E hori e trimi!hahahaha ... epo un sjom si ty ... un kom fillu te ndjej per njonen ktu .. po se tregoj se i rriten veshet![]()
hahahahaha ... po pra po ... me at menje hecE hori e trimi!
ke harru ca te kam bo aaaaa??????????????