ncncncncnc spiuneeeeSa trathtar qe je ??? edhe mua me thua te duaa ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ncncncncnc spiuneeeeSa trathtar qe je ??? edhe mua me thua te duaa ???
??? manjakncncncncnc spiuneeee![]()
He ti tiii kujton meq skemi pas komunikim bashke e une slexoj ca behet ketu? I kam regjistruar te gjitha ?
shife si bo kjo sikur so qeflie ncncncncnc rri urt moj@Llaqi pse qeshh re? Apo don me te shajt ??? sjemi te gjith qeflii ???
eee diiii ... kam gabu me perpara .... jam tregu manjak , qefli , culval te gjitha te zezat qe mi kan thon ... po per ty kom ndryshu .... per t do bohem si deshmitar i jehovaitHe ti tiii kujton meq skemi pas komunikim bashke e une slexoj ca behet ketu? I kam regjistruar te gjitha ?
Hahaha lot sa i poshter jeshife si bo kjo sikur so qeflie ncncncncnc rri urt moj![]()
Kujton ai se linda dje, i kam goxha vite ne supe une?
E unaa?Me veten time
Alooo po ne te forumit ku don me na lenAben me marr nje nga jasht forumi dhe izolohem per ter jeten?
Ah ju keni vlera tjera ikam ndar me koh kurse per mbyllje marr shpirtin binjakAlooo po ne te forumit ku don me na len
Un trinjakAh ju keni vlera tjera ikam ndar me koh kurse per mbyllje marr shpirtin binjak
Hajde te te perqafoj gjo e eger ??E unaa?
Me perqafoni dhe muaaa?Hajde te te perqafoj gjo e eger ??
vetem mos ngul thumb ?Me perqafoni dhe muaaa?