• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cuna Si do i propozonit nji femre ne ditet e sotme ?

Adisa

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Nese un do isha mashkull do i propozoja ne kte menyr : @Mignonne he riii ?? Ca bone ? Kto ? sat ktu jan te asaj x5 atje ? ? kur do e hajm i cap buk bashk ne ri ?? @Llaqi si te duket ky si propozim ? Jo si ty me far kosi ytttt ???

Nese un do isha mashkull do i propozoja ne kte menyr : @Mignonne he riii ?? Ca bone ? Kto ? sat ktu jan te asaj x5 atje ? ? kur do e hajm i cap buk bashk ne ri ?? @Llaqi si te duket ky si propozim ? Jo si ty me far kosi ytttt ???
Po pra me far kosi po me ate faren e kosit kam mor femnat nqaf un ????

O shum e thjesht.
Coi nje Luan ne TikTok dhe te vjen vet ne pv sa tmaroi neshja ?
Me pas aty e plotsoj mas ores 12 komentin.

Me ta pyl a ma pej

Probabiliteti vizual i shkences kariovalente ka specifiken e vet komplikante. Nga pamja e jashtme @Ela92 me dukesh mjaft la koshiente, mirepo lakoshienca juaj me nderpret sekuencat e te shkruarit dhe intuita juaj paradoksale me con ne keto caste seksi, psiqike dhe teper ekstraromantike. Udhehequr nga ndjesia ime emocionale dhe ne prezencen tuaj sentimentale dua te them dy fjale gjeniale: "Te Dua".

Probabiliteti vizual i shkences kariovalente ka specifiken e vet komplikante. Nga pamja e jashtme @Ela92 me dukesh mjaft la koshiente, mirepo lakoshienca juaj me nderpret sekuencat e te shkruarit dhe intuita juaj paradoksale me con ne keto caste seksi, psiqike dhe teper ekstraromantike. Udhehequr nga ndjesia ime emocionale dhe ne prezencen tuaj sentimentale dua te them dy fjale gjeniale: "Te Dua".
Uiii sa e bukur

qeke brez i vjeter qe mbake mend kte :lolx: :lolx: :lolx:
Mire eshte te dije njeriu dhe nga shkenca kariovalente ?

Back
Lartë