Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po pra me far kosi po me ate faren e kosit kam mor femnat nqaf un ????
Si te duket propozimi im ? lene kosinPo pra me far kosi po me ate faren e kosit kam mor femnat nqaf un ????
Tipik katunar ??Si te duket propozimi im ? lene kosin
? he trujt zoti e kemi ngjak katunarllikun ne e daj e di ti ?Tipik katunar ??
Uiii sa e bukurProbabiliteti vizual i shkences kariovalente ka specifiken e vet komplikante. Nga pamja e jashtme @Ela92 me dukesh mjaft la koshiente, mirepo lakoshienca juaj me nderpret sekuencat e te shkruarit dhe intuita juaj paradoksale me con ne keto caste seksi, psiqike dhe teper ekstraromantike. Udhehequr nga ndjesia ime emocionale dhe ne prezencen tuaj sentimentale dua te them dy fjale gjeniale: "Te Dua".
qeke brez i vjeter qe mbake mend kteProbabiliteti vizual i shkences kariovalente ka specifiken e vet komplikante. Nga pamja e jashtme @Ela92 me dukesh mjaft la koshiente, mirepo lakoshienca juaj me nderpret sekuencat e te shkruarit dhe intuita juaj paradoksale me con ne keto caste seksi, psiqike dhe teper ekstraromantike. Udhehequr nga ndjesia ime emocionale dhe ne prezencen tuaj sentimentale dua te them dy fjale gjeniale: "Te Dua".

Pate nerva me e lexu deri nfund mi? un der ke rrjeshti dyt shkova ??Uiii sa e bukur
Po un skuptova asgje ?Pate nerva me e lexu deri nfund mi? un der ke rrjeshti dyt shkova ??![]()
? lexoje ene i her ti ?Po un skuptova asgje ?
Po se kapa me tparen se kap me un ?? lexoje ene i her ti ?
? dashke ysht iher ti se sqeka gjo puna jote ?Po se kapa me tparen se kap me un ?
Pa me ysht iher se kam ik per lesh mire e ke ti ?? dashke ysht iher ti se sqeka gjo puna jote ?
???? prit tmush i got uj te fus ca rozmarin mrena ene te bo pun ??? duet pi rregullisht diteve tpremte ?Pa me ysht iher se kam ik per lesh mire e ke ti ?
Ta pi un aa? Jo mi gru se mben magjit ti ????? prit tmush i got uj te fus ca rozmarin mrena ene te bo pun ??? duet pi rregullisht diteve tpremte ?
Ti praaa o uj i knummm mbesoooo ta kam knu si me e pas knu per vete ??Ta pi un aa? Jo mi gru se mben magjit ti ?
? na bon ene porv ??Ta pi un aa? Jo mi gru se mben magjit ti ?