• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A Besoni në Dashuri?

Po besoj!
-Besoj se nuk ka dashni ma të paster se dashnia që të jep nana????..
  • Dashnin e pastër qê ta japin fmit!
  • Dashnin që merr nga shpirti shpirit tand! ??

• Përqafime
Reactions: Ema
Po besoj, dashurisë në realitet , sepse ka dhe dashuri të pastër si loti !
Mendon se pervec dashuris se nenes ka dashuri te paster si loti veretet e mendon?

Pse mos me besu?

Nuk ka më kshtu gjysllyqesh ? të qaj 5 minuta që të besoj???
Jane ca gjizilicka dhe quhen dylbi te blinduara dhe qaj sa te duash me to, ato prap ne autobuz (kinostudia-kombinat) jane duke u majt fort te doreza :)

Jane ca gjizilicka dhe quhen dylbi te blinduara dhe qaj sa te duash me to, ato prap ne autobuz (kinostudia-kombinat) jane duke u majt fort te doreza :)
Unë vetëm kto dilbitë kam,që më dhurove për vitin e riu ??? dathurinë nuk e shoh? po nga kombinati në kinostudio e shof rrugën si pistë avjoni???
vajza-kacurrele-me-kostumin-e-santa-klausit-qe-mban-dylbi-leter-muri-5120x2880-60413_55.jpg

Back
Lartë