Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mendon se pervec dashuris se nenes ka dashuri te paster si loti veretet e mendon?Po besoj, dashurisë në realitet , sepse ka dhe dashuri të pastër si loti !
Vërtet e mendoj , ta them më plot bindje !Mendon se pervec dashuris se nenes ka dashuri te paster si loti veretet e mendon?
Dashuri midis nje mashkulli e femre veq kush te rren Se ska aq te paster si loti kurr ???Mendon se pervec dashuris se nenes ka dashuri te paster si loti veretet e mendon?
Qy kjo sa desha me e besu ate qe tha @Ema ti bam na e preve me thik ?Dashuri midis nje mashkulli e femre veq kush te rren Se ska aq te paster si loti kurr ???
Un mendimin tem e thash edhe ata qka shof me sy te mi ..po he mo ne dit te sodit te ket dashuri si loti ?Qy kjo sa desha me e besu ate qe tha @Ema ti bam na e preve me thik ?
Sa e idhet ?Sigurisht se Po ,besoj gjitha format e dashuris.
Edhe ata që s'na dojnë tinza na adhurojnë ?
Ti ndrroj pak gjysllyqet ? që të besoj në dathuri????Besoj ne dashuri
si i vetmi likuid
qe shpirtit i jep
ma t'amblen ndjesi
Ka dhe ksi shije dashuria me raste ?Sa e idhet ?
Jo jo se vetem fundet e kavanozave nuk e besojne daaathurineTi ndrroj pak gjysllyqet ? që të besoj në dathuri????
Me raste por e paster ?Ka dhe ksi shije dashuria me raste ?
Nuk ka më kshtu gjysllyqesh ? të qaj 5 minuta që të besoj???Jo jo se vetem fundet e kavanozave nuk e besojne daaathurine![]()
Jane ca gjizilicka dhe quhen dylbi te blinduara dhe qaj sa te duash me to, ato prap ne autobuz (kinostudia-kombinat) jane duke u majt fort te dorezaNuk ka më kshtu gjysllyqesh ? të qaj 5 minuta që të besoj???