• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Krim mjedisor

Po pastaj? :p

Mjedisi boni cunat me fabrika cigaresh e kamiona bananesh ?? tfuqishem paskerkan qen blendi motra klosi trafikant kupton ku po shkon kjo bote ???

Pastaj tja vej byzylykët aty nga nxorri pipin???
Më vjen keq se ky fenomen ska për tu hequr asnjëherë në shqipëri duke urinuar nëpër parqe ?
Fatkeqësisht eshte nje fenomen shume i shpeshtë ...dhe jo vetem kjo gje mjedisi asnjehere nuk do jete i paster

Me 500 mij lek mbylley cdo krim mjedisor ose me 3 copa po gjete mikun e duhur ?

nese do kish tualet ne vende dhe njerzit nuk do hyni per nje cici me hy ne lokal gjoja se do pijen kafe por ne fakt duan te shkojne ne qemane se as nuk presin me ardh kamarjeri hahahahahahahahha

Kur kam qen klas 3 ishte musja smun e na bonte i zysh dy klasa bashk me or te shkurtume..
Ishte dimer me thon drejten e tgjith kalamoj, shtrengu mas njoni tjetrit e bonim sikur msonim.
Un isha ul n bank tpar me bertin e ben ciflikun(rafmet past) e cohet betti kesnjanari hanari hap penxjeren..
Zysha direkt:
Berti ca po bon? Pse e hape penxheren me kte ftofet?!
Ja pret berti si nxonsi 10 qe ishte
Ja zysh pordhi ky?‍♂️?‍♂️?‍♂️
Kshu qe ene berti kujdesej per ambjemtin.
Respekt per bertin

Kur kam qen klas 3 ishte musja smun e na bonte i zysh dy klasa bashk me or te shkurtume..
Ishte dimer me thon drejten e tgjith kalamoj, shtrengu mas njoni tjetrit e bonim sikur msonim.
Un isha ul n bank tpar me bertin e ben ciflikun(rafmet past) e cohet betti kesnjanari hanari hap penxjeren..
Zysha direkt:
Berti ca po bon? Pse e hape penxheren me kte ftofet?!
Ja pret berti si nxonsi 10 qe ishte
Ja zysh pordhi ky?‍♂️?‍♂️?‍♂️
Kshu qe ene berti kujdesej per ambjemtin.
Respekt per bertin
???????? tkisha qen une se kisba lon me hap dritaren se mpelqe era pordhes time ????

Back
Lartë