Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pastaj tja vej byzylykët aty nga nxorri pipin???Po pastaj?![]()
Fatkeqësisht eshte nje fenomen shume i shpeshtë ...dhe jo vetem kjo gje mjedisi asnjehere nuk do jete i pasterPastaj tja vej byzylykët aty nga nxorri pipin???
Më vjen keq se ky fenomen ska për tu hequr asnjëherë në shqipëri duke urinuar nëpër parqe ?
Prandaj ka cdo dit vrasjeMe 500 mij lek mbylley cdo krim mjedisor ose me 3 copa po gjete mikun e duhur ?
Jo vlla ska lidhje inspektoriati mjedisit ?? ka lidhje edi roma me shok aty ?Prandaj ka cdo dit vrasje
M i biri M tahiri themi ke neve ?Jo vlla ska lidhje inspektoriati mjedisit ?? ka lidhje edi roma me shok aty ?
Fiks ?M i biri M tahiri themi ke neve ?
Te gjith jan te nje Mjedisi shkollore:Fiks ?
???????? tkisha qen une se kisba lon me hap dritaren se mpelqe era pordhes time ????Kur kam qen klas 3 ishte musja smun e na bonte i zysh dy klasa bashk me or te shkurtume..
Ishte dimer me thon drejten e tgjith kalamoj, shtrengu mas njoni tjetrit e bonim sikur msonim.
Un isha ul n bank tpar me bertin e ben ciflikun(rafmet past) e cohet betti kesnjanari hanari hap penxjeren..
Zysha direkt:
Berti ca po bon? Pse e hape penxheren me kte ftofet?!
Ja pret berti si nxonsi 10 qe ishte
Ja zysh pordhi ky??
?
Kshu qe ene berti kujdesej per ambjemtin.
Respekt per bertin
Kjo edukat na ka majt gjall ene pordhet vllai im ????????? tkisha qen une se kisba lon me hap dritaren se mpelqe era pordhes time ????