Une nuk mekatoj moj ???? si ti pra ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une nuk mekatoj moj ???? si ti pra ??
A jo ti jo cun shpie?Une nuk mekatoj moj ?
Normal dihet ajo ?A jo ti jo cun shpie?
Do i bej poezi @Fiore ?@The_Joker lere zemren e bej krijim te mbyta ( Bruno viskonti ) keshtu do te therras
Do i bej poezi @Fiore ?
Mire ??Kujt te duash .....po shpejt ma dergo ( e ja them une shefes fshehurazi qe ja ke bere per te ????
Fillo ?Ta filloj me pankreasin ijer ??
Po bereqavers nuk qahem nje rroge mujore e nxjer ?O @The_Joker ka hap zemren nanjona ktu ke ti apo ka "falimentu" biznesi?!??
Zotëri i nderuar, kur të shkruash për mua, dhe botën time, mendohu dhejtë herë, dhe shkruaj një herë!Jooo gjeta veten te bota melos...po sme la gjate...me tha "dil urgjent nga bota ime" ???
Meloo si jan bebat ,? Si ka mundesi qe bebushat e vegjel nuk arrin ta thyejn ate akullin dhe murin qe mundohesh ta krijosh me kedo,?Zotëri i nderuar, kur të shkruash për mua, dhe botën time, mendohu dhejtë herë, dhe shkruaj një herë!
Faleminderit shumē.
Po hap xhemlen ?Ktu o hap zemren jo me qa hallet ..
Ju lutem kaloni nga tema qani hallet me @Llaqi ?
Mirëdita.jan shumë mirë.Meloo si jan bebat ,? Si ka mundesi qe bebushat e vegjel nuk arrin ta thyejn ate akullin dhe murin qe mundohesh ta krijosh me kedo,?
Po ti vet si ke kaluar,? Si i kalove festat
Gezohem qe je shume mire,kjo vlen me shume se gjithcka.Mirëdita.jan shumë mirë.
Gjatë orarit të punës bahem dhe unë si ato, pra jam tek bota e tyre e çilter, ndryshe nga çfarê na servirin të tjerët.
Proeblemt apo "brengat" poqese mund ta them kshu, nuk i marr në punë.
Poor diçka tjetër, nuk asht se kam ndërtuar mure apo akull .
Por kështu kam vendosur ta tregoj veten këtu.
Dhe tjetra asht se nuk la asnjë të baj shaka me shkrimet qê mund edhe jan copëza të shpirit tim, edhe pse disa jan të huazuëra.
Faleminderit për këshillen☺.Gezohem qe je shume mire,kjo vlen me shume se gjithcka.
Mendoj se duhet ta "rrudhosesh" ne disa momente ikonen e akullt do te bej mire argetimi pertej xhamit te ftoht qe ke vendosur,,,provoje!