• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Hapni zemren me The Joker.

Jooo gjeta veten te bota melos...po sme la gjate...me tha "dil urgjent nga bota ime" ???
Zotëri i nderuar, kur të shkruash për mua, dhe botën time, mendohu dhejtë herë, dhe shkruaj një herë!
Faleminderit shumē.

Zotëri i nderuar, kur të shkruash për mua, dhe botën time, mendohu dhejtë herë, dhe shkruaj një herë!
Faleminderit shumē.
Meloo si jan bebat ,? Si ka mundesi qe bebushat e vegjel nuk arrin ta thyejn ate akullin dhe murin qe mundohesh ta krijosh me kedo,?
Po ti vet si ke kaluar,? Si i kalove festat

Meloo si jan bebat ,? Si ka mundesi qe bebushat e vegjel nuk arrin ta thyejn ate akullin dhe murin qe mundohesh ta krijosh me kedo,?
Po ti vet si ke kaluar,? Si i kalove festat
Mirëdita.jan shumë mirë.
Gjatë orarit të punës bahem dhe unë si ato, pra jam tek bota e tyre e çilter, ndryshe nga çfarê na servirin të tjerët.
Proeblemt apo "brengat" poqese mund ta them kshu, nuk i marr në punë.
Poor diçka tjetër, nuk asht se kam ndërtuar mure apo akull .
Por kështu kam vendosur ta tregoj veten këtu.
Mirë kam kaluar faleminderit, fesat nuk i festojmê!
Uorj të jesh dhe ti mirê!
Dhe tjetra asht se nuk la asnjë të baj shaka me shkrimet qê mund edhe jan copëza të shpirit tim, edhe pse disa jan të huazuëra.

Mirëdita.jan shumë mirë.
Gjatë orarit të punës bahem dhe unë si ato, pra jam tek bota e tyre e çilter, ndryshe nga çfarê na servirin të tjerët.
Proeblemt apo "brengat" poqese mund ta them kshu, nuk i marr në punë.
Poor diçka tjetër, nuk asht se kam ndërtuar mure apo akull .
Por kështu kam vendosur ta tregoj veten këtu.
Dhe tjetra asht se nuk la asnjë të baj shaka me shkrimet qê mund edhe jan copëza të shpirit tim, edhe pse disa jan të huazuëra.
Gezohem qe je shume mire,kjo vlen me shume se gjithcka.
Mendoj se duhet ta "rrudhosesh" ne disa momente ikonen e akullt do te bej mire argetimi pertej xhamit te ftoht qe ke vendosur,,,provoje!

Gezohem qe je shume mire,kjo vlen me shume se gjithcka.
Mendoj se duhet ta "rrudhosesh" ne disa momente ikonen e akullt do te bej mire argetimi pertej xhamit te ftoht qe ke vendosur,,,provoje!
Faleminderit për këshillen☺.
Ditë të mbarë të uroj!

Back
Lartë