• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Nëse dikush do t'ju dhuronte një kuti me gjithçka që keni humbur në jetë , cila do të ishte gjëja e parë që do të kërkonit?

Mos më thuaj që nuk e dije... Zakonisht kjo është gjëja e parë që u tregoj të tjerëve për mua... Tash e 12 vite jam i martuar, fal Zotit!
E thahse me shaka ne fakt:)
Nk kemi pasur komunik aq te madhe sa te kalojme ne gjera sentimentale?

@A2. E ka shkruar kete histori, une e kam lexuar, histori e bukur?
S'mundem më të duroj pa e thënë: ke shpirt shumë të bardhë @Ablla, njerëz si ty ma zbukurojnë ditën. Të faleminderit për shkrimet në këtë forum i lexoj më ëndje...

P. S. Kujtdo që i duket cheesy kjo që thash s'kam ç'i bëj... E them nga zemra ?

Një lidhëse të dorës, të cilën ma dhuroi një person shumë i veçantë... Nuk e di ku mbeti dhe as si më humbi... Ishte punuar nga duart e saja, dhe s'kishte ndonjë vlerë monetare por kishte një simbolik shumë të veçantë për mua... Ajo më njoftoj me gruan time, dhe, unë dhe ajo kishim një raport shumë të veçantë motër-vëlla... Gosh I miss her ?
Nuk doja të komentoja pooor nuk rrija dot pa e ba..
Si fillim të uroj lumturi me gruan tande!
E vlersoj sinqeritetin tand!

Ufaaa sa sende kam humb une,jo nje kuti po ni shleper haha, makiazhe,bizhuteri,shalla,doreza,canta me tesha te sportit ,canta me tesha te notit, sdi sa her portmoneja me lek e me karta mbrenda krejt,celsat uhaaa, po mbi te gjitha do vecoja vetem me mar dicka prap jo qe mkan humb po ato mi kan vjedh, kan qen 2 unaza te vecanta per mua,me vlere ne te dy anet dhe emocionale dhe materiale?

• Sad
Reactions: A2.
Sjam djalli jo:p
Nuk doja ta nënkuptoja që je... Kështu që edhe nëse ndjehesh djallëzore unë s'të shoh ashtu ?

Nuk doja të komentoja pooor nuk rrija dot pa e ba..
Si fillim të uroj lumturi me gruan tande!
E vlersoj sinqeritetin tand!
Të faleminderit ??

S'mundem më të duroj pa e thënë: ke shpirt shumë të bardhë @Ablla, njerëz si ty ma zbukurojnë ditën. Të faleminderit për shkrimet në këtë forum i lexoj më ëndje...

P. S. Kujtdo që i duket cheesy kjo që thash s'kam ç'i bëj... E them nga zemra ?
Faleminderit me shume mirnjohje per vleresimin ????

Bllokun tim me shume poezi te mijat dhe shkrime te ndryshme,avulloj,se mesova kurre cfare u be me te.

• Sad
Reactions: A2.
Back
Lartë