Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mos më thuaj që nuk e dije... Zakonisht kjo është gjëja e parë që u tregoj të tjerëve për mua... Tash e 12 vite jam i martuar, fal Zotit!Dhe ti i martuar?!
?
E thahse me shaka ne faktMos më thuaj që nuk e dije... Zakonisht kjo është gjëja e parë që u tregoj të tjerëve për mua... Tash e 12 vite jam i martuar, fal Zotit!
@A2. E ka shkruar kete histori, une e kam lexuar, histori e bukur?E thahse me shaka ne fakt
Nk kemi pasur komunik aq te madhe sa te kalojme ne gjera sentimentale?
Zakonisht kte status vellai im e tregon Qe ne prezantim. E kam si trendafil nusen time bashke me bekimin ?@A2. E ka shkruar kete histori, une e kam lexuar, histori e bukur?
S'mundem më të duroj pa e thënë: ke shpirt shumë të bardhë @Ablla, njerëz si ty ma zbukurojnë ditën. Të faleminderit për shkrimet në këtë forum i lexoj më ëndje...@A2. E ka shkruar kete histori, une e kam lexuar, histori e bukur?
Për aq kohë sa e kam pranë engjëllin mbrojtës, motrën time të dashur @Plusbellelavie ndihem i sigurt ?@A2. pz spo te gjuaj??
Mos e vrit mendjen me mar avokat?
Sjam djalli joPër aq kohë sa e kam pranë engjëllin mbrojtës, motrën time të dashur @Plusbellelavie ndihem i sigurt ?
Nuk doja të komentoja pooor nuk rrija dot pa e ba..Një lidhëse të dorës, të cilën ma dhuroi një person shumë i veçantë... Nuk e di ku mbeti dhe as si më humbi... Ishte punuar nga duart e saja, dhe s'kishte ndonjë vlerë monetare por kishte një simbolik shumë të veçantë për mua... Ajo më njoftoj me gruan time, dhe, unë dhe ajo kishim një raport shumë të veçantë motër-vëlla... Gosh I miss her ?
Nuk doja ta nënkuptoja që je... Kështu që edhe nëse ndjehesh djallëzore unë s'të shoh ashtu ?Sjam djalli jo![]()
Të faleminderit ??Nuk doja të komentoja pooor nuk rrija dot pa e ba..
Si fillim të uroj lumturi me gruan tande!
E vlersoj sinqeritetin tand!
Faleminderit me shume mirnjohje per vleresimin ????S'mundem më të duroj pa e thënë: ke shpirt shumë të bardhë @Ablla, njerëz si ty ma zbukurojnë ditën. Të faleminderit për shkrimet në këtë forum i lexoj më ëndje...
P. S. Kujtdo që i duket cheesy kjo që thash s'kam ç'i bëj... E them nga zemra ?
Leje se nuk na besojne ça dashurie jemi ne per njeri tjetrin. Po kemi Zotin e Madh deshmitar.Për aq kohë sa e kam pranë engjëllin mbrojtës, motrën time të dashur @Plusbellelavie ndihem i sigurt ?