ncncncncn shife shifeeee modestia nkulm kjoo .... ti vec shalen e ke si shpirt imagjino mooooo ... njsSka pune bukurie ktu!
Une qe jam e shemtut e nk zihet kush?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ncncncncn shife shifeeee modestia nkulm kjoo .... ti vec shalen e ke si shpirt imagjino mooooo ... njsSka pune bukurie ktu!
Ti je Drog e Paster o BishSka pune bukurie ktu!
Ktu o tema me qajt ne hallet tona, jo ti tuat?ncncncncn shife shifeeee modestia nkulm kjoo .... ti vec shalen e ke si shpirt imagjino mooooo ... njs![]()
aaaaa tlumt gojaaa e byrazer .... ngrofe pjatenTi je Drog e Paster o Bish
hahahahah ti e ke fain ... pse me hape tema te tillaKtu o tema me qajt ne hallet tona, jo ti tuat?
Kjo do ta shijosh vlla se pastaj kalo Pverdoze??aaaaa tlumt gojaaa e byrazer .... ngrofe pjaten![]()
E ?hahahahah ti e ke fain ... pse me hape tema te tilla![]()
okkkk okkk hajt qaje hallin tat ,,,, zhvishuIka ika ehaaaa fillut ju me qajt hallet tujaa?
Plac??Kjo do ta shijosh vlla se pastaj kalo Pverdoze??
lene mer se i rritet menja icik do kjoKjo do ta shijosh vlla se pastaj kalo Pverdoze??
Tu thafte prape!??okkkk okkk hajt qaje hallin tat ,,,, zhvishu![]()
Posiiiilene mer se i rritet menja icik do kjo![]()
po se thash me kuptimin tu zvishje lakuriq moj ... e thash me kuptimin te zhvishje ndjenjat ... tme tregoje hallinTu thafte prape!??
Te keqen vllai ti ja gjen fillin po ne cte bejme qe skemi as Makina as Lek e spo na qas asnje ?Ika ika ehaaaa fillut ju me qajt hallet tujaa?
E ti sdole gje!po se thash me kuptimin tu zvishje lakuriq moj ... e thash me kuptimin te zhvishje ndjenjat ... tme tregoje hallinncncncncnc
Une kam dashuri @Claa o vella , jam ok?Te keqen vllai ti ja gjen fillin po ne cte bejme qe skemi as Makina as Lek e spo na qas asnje ?
heeee ri pse ste rritet menja ty = harrove kur te rrija nga mrapa dikur dhe ty te hypi vetja nqef ?Posiiii
Tani kalova ne overdose pa pi drog hic??
Amore ❤@Claa te dua!