Po për ty gjithmonë të mirën kom dasht ????????aminnnn aminnnn tlumt gojaaaa .... ja robi mirrrrr hec tperqaputh icik![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po për ty gjithmonë të mirën kom dasht ????????aminnnn aminnnn tlumt gojaaaa .... ja robi mirrrrr hec tperqaputh icik![]()
ty ste boj dermon un sikur qielli tpuqet me token ...@Llaqi kam nje hall
zemra jemee tiiiiPo për ty gjithmonë të mirën kom dasht ????????
Pse mo tu thafte pse?ty ste boj dermon un sikur qielli tpuqet me token ...![]()
ehhhh ... ta kisha dit un sdo ishim duke fol bashk taniO @Llaqi si i behet te Fluturoj ne Hene?
Eh mi moter vec ti ma qan Hallin?Me merr e mua aman
Nk rrihet ne toke me?
Cum i keq je????ehhhh ... ta kisha dit un sdo ishim duke fol bashk tani![]()
larg qofttt .... me u tha un do ishte krimi me i madh nbotPse mo tu thafte pse?![]()
E une plake moo?Eh mi moter vec ti ma qan Hallin?
Ktu qenken gjith Bosa e te bukur te moshes 1-2 ne te moshes 3-te spo na qas njeri
ca thu mo vlla ... hajde ktu ... ka ven per tgjith ... hec bojm i kafe e shofim filxhon ...Eh mi moter vec ti ma qan Hallin?
Ktu qenken gjith Bosa e te bukur te moshes 1-2 ne te moshes 3-te spo na qas njeri
Ti arrite kulmin!larg qofttt .... me u tha un do ishte krimi me i madh nbot![]()
Mos e fut ne rruge te keq!ca thu mo vlla ... hajde ktu ... ka ven per tgjith ... hec bojm i kafe e shofim filxhon ...gjujm dhe naj njonen jena qe jena
![]()
ato zihen sepse duan te zihen ... nuk zihen per muTi arrite kulmin!
U zune gocat per leshrash per ty
pse e do per vete ? merre pra cunin pse e le vetem ?Mos e fut ne rruge te keq!
Ska pune bukurie ktu!ato zihen sepse duan te zihen ... nuk zihen per mu
naj bukuri e rrall un se shef![]()
Joo jemi shokepse e do per vete ? merre pra cunin pse e le vetem ?![]()
U plakem thuaj jo vec ti?E une plake moo?