Emocionalisht ndoshta ,kur kemi femra si ty ne kete forum dhe ti sna e "var"fare ?Çdo lloj dhimbjeje...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Emocionalisht ndoshta ,kur kemi femra si ty ne kete forum dhe ti sna e "var"fare ?Çdo lloj dhimbjeje...?
Për atë emocionale e kisha dhe unë..Emocionalisht ndoshta ,kur kemi femra si ty ne kete forum dhe ti sna e vat fare ?
OK vetem mos na e mer per dobesi ?Për atë emocionale e kisha dhe unë..
Me kte prgj quhesh burre?Jam straight se pari pastaj mashkull ?
Thuaje se kshu me pelqen edhe mua mos te ndikohesh nga askush e nga asgje ? lumi un per ty ?OK vetem mos na e mer per dobesi ?
O @Claa a ta them me zë te larte qe Sagapw ? se po mundohet te na prek ndjenjat kjo binjakia jote leshbozhurre ?
Se thelo san trelos..sic thote dhe Saki Ruva ?Thuaje se kshu me pelqen edhe mua mos te ndikohesh nga askush e nga asgje ? lumi un per ty ?
Mir kshu??Thuaje se kshu me pelqen edhe mua mos te ndikohesh nga askush e nga asgje ? lumi un per ty ?
Pse e déformon frazen ti ?Aspak, une jam pro emancipimit te femres. Pas çdo mashkulli te suksesshem "fshihet" nje femer e suksesshme!?
Ja nje femer qe me kupton ?Pse e déformon frazen ti ?
E ka pas nje gruaje te forte mbahet nje burre i suksesshem ! Qe i bje nje burre ka sukses se ka ne krah nje grua qe i jep force .
tipike e nje mashkulli qe nuk pranon te verteten .?
Kur them un Qe veshtire se ka mashkull ne qarkullim te na kuptoj jo e jo.Ja nje femer qe me kupton ?
Shume e drejteee.Kur them un Qe veshtire se ka mashkull ne qarkullim te na kuptoj jo e jo.
Te perqaputh ??
Varet kjo pjese eshte individuale!Burrat nuk lajne duar pasi kan dal nga tualeti!
Njera mban deren, tjetra ben cicin?Varet kjo pjese eshte individuale!
Po ja 1 pytje per ju femrat, pse shkoni 2 femra ne banjo?
Hahahhaha po dyert qe mbyllen me cels ? Apo esht bo ves thuj gja hajde shkojm bashk ?Njera mban deren, tjetra ben cicin?
Per zotin sdi per ca bahet fjal ?@Claa ça mendimi ke për këtë temën?
Pyesin nese ta thote njeri tjeter pervec meje me zë te larte, sa Τρελή dhe Χαζό je ?Per zotin sdi per ca bahet fjal ?