Ka ende madje me shume!Ka ik ajo kohe ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ka ende madje me shume!Ka ik ajo kohe ?
E ke gabin tani kallozojne qe jane te martuar se bejne si sugar daddy .. i pelqejne me shume femrat ?nuk kalllxojn qe jan martum kan qef ka dy ?
apo shpifjr
Mbase ?Ka ende madje me shume!
E kisha than se ni dit genjeshtra del ndritpse ti e kishe than nese kishe foo me dika jam i martum a??kurr
Une e pranoj, por se pranojne femrat e sotme qe kane qejf te te hipin ne qafe??Ska gjera te veshtira ne jete, gjeja me e veshtire eshte te pranosh njejte sic e pranove dhe ti tani
Ne cdo vend?Ku kshu
Ceshtje formimi, karakteri kjoUne e pranoj, por se pranojne femrat e sotme qe kane qejf te te hipin ne qafe??
Skom pa gjeNe cdo vend?
Dhe kthehemi prap te fillimi qe nuk pranoni asgje ?Ska lidhje! Dobesi e femrave, por me mua "snuk"..?
Merr nje pasqyr e shih veten?Skom pa gje
ashtu poE kisha than se ni dit genjeshtra del ndrit
po ama nuk kalllxoj der sa tju kapim per bishtiE ke gabin tani kallozojne qe jane te martuar se bejne si sugar daddy .. i pelqejne me shume femrat ?
Jo! Parapelqej mirekuptimin. Kur nuk funksionon, marr "çekiçin" dhe e "farketoj" karakterin e femres qe dua...???Dhe kthehemi prap te fillimi qe nuk pranoni asgje ?
Pse cka se skom pa xhoMerr nje pasqyr e shih veten?
Para se te marresh cekicin mendo qe je plasteline ne duart e femres dhe te jep ajo formen qe do ?Jo! Parapelqej mirekuptimin. Kur nuk funksionon, marr "çekiçin" dhe e "farketoj" karakterin e femres qe dua...???
Jo, ju nuk me njihni aspak!Para se te marresh cekicin mendo qe je plasteline ne duart e femres dhe te jep ajo formen qe do ?
Un njoh forcen e femres skam pse te njoh tyJo, ju nuk me njihni aspak!
Une njoh forcen e mashkullit dhe dobesite e femres! Di kush e mban "pushtetin", di kush mban familjen, di kush udheheq shoqerine, di kush eshte i pare ...Un njoh forcen e femres skam pse te njoh ty
Je alfa apo omega ?Une njoh forcen e mashkullit dhe dobesite e femres! Di kush e mban "pushtetin", di kush mban familjen, di kush udheheq shoqerine, di kush eshte i pare ...