• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Krijo 5 vargje..

Je njeriu qe cdo germ qe shkruan me prek thell ne shpirt,aq sa me prek dhe me lumturon fakti qe pata mundesin te meritoj keto fjal kaq pozitive nga nje femer me kaq vlera si ty.
Nuk kam pasur kurre idhuj (artiste) por gjithmon femren ne kontekstin dhe kompletimin e imazhit tende. Gezohem pa fund qe te njoha je burim frymezimi per mua.???? te dua o imazhi perfekt femeror.???
E kush do isha unë pa inspirimin e femrave të forta si ti? ????
Nuk jam feministe që dua ideali i femrës të kalojë përtej ozonit mashkullor, por marrë parasysh ambientin kulturor, më është bërë detyrë t’u përkushtohem femrave të kalibrit tënd. Dhe ahhhh sa kënaqësi ndjej!!! ?☺️
E gjej edhe te femrat si @Luledielli ?
Që i a kalon ngrohtësisë së vet Diellit, duke e bërë atë të skuqet para ngrohtësisë që ajo shpërndan në këtë botë virtuale.
Jam me fat unë të ju njoh ??????

E kush do isha unë pa inspirimin e femrave të forta si ti? ????
Nuk jam feministe që dua ideali i femrës të kalojë përtej ozonit mashkullor, por marrë parasysh ambientin kulturor, më është bërë detyrë t’u përkushtohem femrave të kalibrit tënd. Dhe ahhhh sa kënaqësi ndjej!!! ?☺️
E gjej edhe te femrat si @Luledielli ?
Që i a kalon ngrohtësisë së vet Diellit, duke e bërë atë të skuqet para ngrohtësisë që ajo shpërndan në këtë botë virtuale.
Jam me fat unë të ju njoh ??????
Faleminderit për fjalët ???

AS une sdi te bej vargje
e aq me pak poezi
vec disa muj skam qene kendej
e qenka ba baterrdi >

@centos gangsterri
si te kam o haver
a ka noj te ri ketu
apo ndryshojne emrat si perhere

Jeta ecen e koha kalon
virtualiteti rinine dem po n a e con
hyjme ketu e nisim argetohemi
kalojne disa muaj e pastaj nisim dashurohemi :D

dashurohemi me germa
dashurohemi me poezi
dashurohemi me anonime
E dashurohemi me fotografi

po rendesia eshte te jemi mire
e te bejme vec shaka
Te tregohemi sa me realist
se tokat skena me i nda

Haj flasim o cup durrsake
Bej dy metra me larte se na plake
Do shikosh nje tabele mirsevjen ne astir
Jepi gaz makines mos me bej si e veshtire.
Ke nje kthese ku lexon kopje celsash..
Hajde te amari boll mi perdrodhe leshrat ?..
@Plusbellelavie

Back
Lartë