Ehhh kto ore na shtohet frymezimi ?Dedikimet mbi...po feeling xheloze ??
. Perfitoni kaq mund te Them
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ehhh kto ore na shtohet frymezimi ?Dedikimet mbi...po feeling xheloze ??
Ca të përfitoj,mu s'po ma var kush ?Ehhh kto ore na shtohet frymezimi ?
. Perfitoni kaq mund te Them![]()
E kush do isha unë pa inspirimin e femrave të forta si ti? ????Je njeriu qe cdo germ qe shkruan me prek thell ne shpirt,aq sa me prek dhe me lumturon fakti qe pata mundesin te meritoj keto fjal kaq pozitive nga nje femer me kaq vlera si ty.
Nuk kam pasur kurre idhuj (artiste) por gjithmon femren ne kontekstin dhe kompletimin e imazhit tende. Gezohem pa fund qe te njoha je burim frymezimi per mua.???? te dua o imazhi perfekt femeror.???
Faleminderit për fjalët ???E kush do isha unë pa inspirimin e femrave të forta si ti? ????
Nuk jam feministe që dua ideali i femrës të kalojë përtej ozonit mashkullor, por marrë parasysh ambientin kulturor, më është bërë detyrë t’u përkushtohem femrave të kalibrit tënd. Dhe ahhhh sa kënaqësi ndjej!!! ?
E gjej edhe te femrat si @Luledielli ?
Që i a kalon ngrohtësisë së vet Diellit, duke e bërë atë të skuqet para ngrohtësisë që ajo shpërndan në këtë botë virtuale.
Jam me fat unë të ju njoh ??????
Kam frik me te dediku se haj noj shkelm byces ?Ca të përfitoj,mu s'po ma var kush ?
S'ke faj ??Kam frik me te dediku se haj noj shkelm byces ?
Vargu i fundit yll fare ?Zgjate doren
...
....
.....
....
Duket syri kritik qe din me lexu ?Vargu i fundit yll fare ?
7 i baneaaaaa aaaa aaaaa aaaa afek fekagjanmasten dumdusii
Tha Autobuzi i kavajet niset 15 pa çerek nga Durresi@centos, ma perkthe pak ca tha ???
Nah nuk iki ne kavaj une ? se kavaja i ka femrat me b. Te mdhaja e del nga fiqiri ?Tha Autobuzi i kavajet niset 15 pa çerek nga Durresi![]()
He na i co ?tash jau qoj muziken qe po e knoj
sun pe gjejNah nuk iki ne kavaj une ? se kavaja i ka femrat me b. Te mdhaja e del nga fiqiri ?
He na i co ?