Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Yhaaa sa kena pas ne kshu..Njeri ne universitet!
Edhe pse mesonim prap donte lek se nuk te kalonte cnnccnnc
e gjith kjo me tregu se ke sy blu?Yhaaa sa kena pas ne kshu..
Unn i kam dal nga klasa nji profsorit se i kishte dhën 8, 7, e 9 studenteve që as nuk e dinin ça lande asht ???..
I thash , s'ka mundësi tan jan pak t'korreptuar poor ti je nga koka tek këmbët, sa me mu ngrit nervat ma shumë po dal ???..
Edhe nji profesor tjeter që asht zhigolo, më tha nji her që po banim provim , shiko sa bukur kupjon ajo vjaza me sy blu ..
Jam ken tu i than zhigolo ?????
??
Mduket paske qen inxhinjeri ?Yhaaa sa kena pas ne kshu..
Unn i kam dal nga klasa nji profsorit se i kishte dhën 8, 7, e 9 studenteve që as nuk e dinin ça lande asht ???..
I thash , s'ka mundësi tan jan pak t'korreptuar poor ti je nga koka tek këmbët, sa me mu ngrit nervat ma shumë po dal ???..
Edhe nji profesor tjeter që asht zhigolo, më tha nji her që po banim provim , shiko sa bukur kupjon ajo vjaza me sy blu ..
Jam ken tu i than zhigolo ?????
??
Jooo s'kam nevoj me tregu ngjyren e syve ..e gjith kjo me tregu se ke sy blu?
Urdhëro??Mduket paske qen inxhinjeri ?
MirditaUrdhëro??
Budalla me shkornja të mëdha!Mirdita
?Budalla me shkornja të mëdha!
Kur t'tagosh her tjeter, mendoje dy herë!
Tru peshk!
Qeke pashkatare??Tru peshk!
????
Mund t'jem "peshkatare' ti njoh një njeri tru peshk si puna jote psh???Qeke pashkatare??
MeloooooooooMund t'jem "peshkatare' ti njoh një njeri tru peshk si puna jote psh???
Jam thjesht Meloo!!!
Ama për ty jam zonjushë Meloo!!
Shqip, shkurt, qartë!
Tani shumë rëndësi të kushtova!
Pasdite t'qetë zotëri!
Ishit bo si t'shpis ?Per mua ishin te gjithe te mire dhe me donin shume se nje klas e perserisja 5 here qe te mesoja shume
Po mo shoke me te gjithe ???Ishit bo si t'shpis ?
O molle, se nga nxitimi njeriu c'far s'thot..Mund t'jem "peshkatare' ti njoh një njeri tru peshk si puna jote psh???
Jam thjesht Meloo!!!
Ama për ty jam zonjushë Meloo!!
Shqip, shkurt, qartë!
Tani shumë rëndësi të kushtova!
Pasdite t'qetë zotëri!
Kq pas lezet ajo kohPo mo shoke me te gjithe ???