• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Pse jemi ndryshe nga Europa!

Mëndja e hapur dhe mëndja e mbyllur.
Jemi ndryshe sepse trojet shqiptare jane vende me ekonomi te varfer e si pasoje e ksaj kemi me shume te keqija qe na shoqerojne e qe na ,,mbysin”deri ne nje pike ta caktuar.
Tek ndryshimet me europen do vecoja edhe humanizmin , ne shqiptaret jemi me shume human se te tjeret dhe me zemer te madhe ?.

Jemi ndryshe sepse trojet shqiptare jane vende me ekonomi te varfer e si pasoje e ksaj kemi me shume te keqija qe na shoqerojne e qe na ,,mbysin”deri ne nje pike ta caktuar.
Tek ndryshimet me europen do vecoja edhe humanizmin , ne shqiptaret jemi me shume human se te tjeret dhe me zemer te madhe ?.
Welcome.
Qenkeni shume e zgjuar. Nga JOQ erdhe dhe ti? ?

jemi ndryshe se jemi paragjykues ndaj cdo njeriu qe na rrethon,dmth ne cfare do lloj situate te jete dhe te ndodhet njeriu duhet patjeter ta paragjykojme pa e ditur fare pse,cfare,si etj.
shqipetaret dallohen edhe pa folur,jemi akoma popull pa kulture te plote,njerez me turinj,gati
per sherr,secili me parimet e tyre qe si plas fare per te drejtat e personit tjeter.
Shqiperia do akoma shume te eci perpara..Injorancen,e bejne njerezit..

Jam shumë dakord me ju, por unë mendoj që ne jemi populli më ziliqar në të gjithë botën, po të mos kem 'unë' të mos ketë edhe 'tjetri'

Faleminderit për mirë pritjen, jemi një ndër të vetmit rracë që kudo që të ndodhemi ne e njohim njëri tjetein nga fytyra ?

Ju lutem ....

Ka lezet te njihesh ( sdo na marrin kinezet stafeten ???

o tani spo ju shan njeri personalisht juve,te mirat e shqiptareve i dime,kshu qe mos beni skur indinjoheni kur degjoni te metat qe jane super te dukshme dhe e vuajme edhe vete cdo dite ne kete vend....

Jam shumë dakord me ju, por unë mendoj që ne jemi populli më ziliqar në të gjithë botën, po të mos kem 'unë' të mos ketë edhe 'tjetri'
Ome tiparin e zilis e kane te gjitha krijesat njerezore dikush me pak ,dikush me shume ose dikush fare se jo cdo njeri e mbosht zilia , por zilia si term nuk mirret qe ta perfaqesoj komplet nje rrace ne kete rast je gabim ti.

Back
Lartë