Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jemi ndryshe sepse trojet shqiptare jane vende me ekonomi te varfer e si pasoje e ksaj kemi me shume te keqija qe na shoqerojne e qe na ,,mbysin”deri ne nje pike ta caktuar.Mëndja e hapur dhe mëndja e mbyllur.
Welcome.Jemi ndryshe sepse trojet shqiptare jane vende me ekonomi te varfer e si pasoje e ksaj kemi me shume te keqija qe na shoqerojne e qe na ,,mbysin”deri ne nje pike ta caktuar.
Tek ndryshimet me europen do vecoja edhe humanizmin , ne shqiptaret jemi me shume human se te tjeret dhe me zemer te madhe ?.
Hi rrofsh mami e zgjuar lol ?Welcome.
Qenkeni shume e zgjuar. Nga JOQ erdhe dhe ti? ?
Flasim.Hi rrofsh mami e zgjuar lol ?
Anyway Flasim? (jam gazetare nga JOQ lol?)
Jam shumë dakord me ju, por unë mendoj që ne jemi populli më ziliqar në të gjithë botën, po të mos kem 'unë' të mos ketë edhe 'tjetri'Jemi ndryshe sepse trojet shqiptare jane vende me ekonomi te varfer e si pasoje e ksaj kemi me shume te keqija qe na shoqerojne e qe na ,,mbysin”deri ne nje pike ta caktuar.
Tek ndryshimet me europen do vecoja edhe humanizmin , ne shqiptaret jemi me shume human se te tjeret dhe me zemer te madhe ?.
Mëndja e hapur dhe mëndja e mbyllur.
Faleminderit për mirë pritjen, jemi një ndër të vetmit rracë që kudo që të ndodhemi ne e njohim njëri tjetein nga fytyra ?Mirserdhe ne rradhe te pare qendrim te kendshem ....
Persa i përket temes ....jemi popull i veçante dhe e kemi per nder
Faleminderit për mirë pritjen, jemi një ndër të vetmit rracë që kudo që të ndodhemi ne e njohim njëri tjetein nga fytyra ?
Nuk e di ku e sheh ti qe jemi ndryshe…Mëndja e hapur dhe mëndja e mbyllur.
Ome tiparin e zilis e kane te gjitha krijesat njerezore dikush me pak ,dikush me shume ose dikush fare se jo cdo njeri e mbosht zilia , por zilia si term nuk mirret qe ta perfaqesoj komplet nje rrace ne kete rast je gabim ti.Jam shumë dakord me ju, por unë mendoj që ne jemi populli më ziliqar në të gjithë botën, po të mos kem 'unë' të mos ketë edhe 'tjetri'