• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Me kë anëtare forumi,do doje të ishe në këto ditë izolimi?

Qyyyyy a me qafsh
Ci du buzet tuja mi ti boj fshese forumi???

Dhe e dyta nuk kam pike te dobet asnji, thjeshte e kam mik, shok apo e do galika, tung e ki dhe ti.
Dhe faleminderit qe na informon per njerezit si jane se nuk i njohim.
Shyqyr erdhe ti?
@Rrelse kur une i jepja yje kesaj ti e shaje, por keshtu ndodh kur sta mbajti me????
Me duket qeke me tezet se ska mundesi ky shperthim.
ok ti e di
Ti ke te drejt

buzet i kam si i kam mos mi prek ?
Shnet tani se u morem vesht . Lol

Kur qekemi sha ne qe sdikam gje un ? Lol
Kush eshte kjo aman ? E njeh me noj tjeter se un spo i jap takat .
Unë e ti kemi debatuar në mënyrë të qytetëruar?
Unë nuk shaj pas krahëve.
Çka kam e them e shpreh.
Se si më lexon syri i tretë nuk më intereson.
Mjafton të bind me fakte apo argumenta bashkëbiseduesin me të cilin hap " konfliktin"
Natën?

Unë e ti kemi debatuar në mënyrë të qytetëruar?
Unë nuk shaj pas krahëve.
Çka kam e them e shpreh.
Se si më lexon syri i tretë nuk më intereson.
Mjafton të bind me fakte apo argumenta bashkëbiseduesin me të cilin hap " konfliktin"
Natën?
Ne kemi diskutu po débat un smaj mend boh ok . Po kjo kush ishte sma thé ?
naten ?

Ne krevat ?
Un timin ti tendin ?

Preferoj tlexoj libra me perpara se i vetem nkrevat. Po nderrove mendje, ketu me ke :p

Back
Lartë