Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mesa dhe megali mou.timi na sinodevo dyo iporoxa plasmataE pranoj sfiden να πάμε μπουζούκι και με την @Claa ?
Sot ishte nje dit e bukur dhe Ti e bere me te bukur?Mesa dhe megali mou.timi na sinodevo dyo iporoxa plasmata
Plus & minus meqenese nuk me ktheve pergjigje po ta kththej une.Edhe me personin qe ska lidhje me te gabove.
kalofsh bukur edhe nga une!
Vec puthjen ne buz kam lexu ?Plus & minus meqenese nuk me ktheve pergjigje po ta kththej une.
Me personin qe mire e the s' ka lidhje me ate qe thashe sepse @XX001Y02B007 Eshte njeri me vlerat e veta dhe jam e bindur se e njoh shume mire dhe eshte i vecante per mua ok.
Une e thashe per lajka sepse me te gjithe ben lajka dhe nuk e permbane veten.
Por sikur e the qe ai eshte njeriu i gabuar sepse nuk bie kurre ne nivelin e lajkave, kaq!
Une tu drejtova ty, por meqenese nuk e formulojme mire shqipen perfitojne disa si puna jote, ok ?
Ja te puc cik ke buza une ty se e ke buzen e bukur?
Dhe mbylluni me ke te ju doje zemra, se sma ndjen hic por hic?
Ja keshtu & noten e mire e bofsh.
Nuk po e kuptoj kte rrebelimin tend .?Plus & minus meqenese nuk me ktheve pergjigje po ta kththej une.
Me personin qe mire e the s' ka lidhje me ate qe thashe sepse @XX001Y02B007 Eshte njeri me vlerat e veta dhe jam e bindur se e njoh shume mire dhe eshte i vecante per mua ok.
Une e thashe per lajka sepse me te gjithe ben lajka dhe nuk e permbane veten.
Por sikur e the qe ai eshte njeriu i gabuar sepse nuk bie kurre ne nivelin e lajkave, kaq!
Une tu drejtova ty, por meqenese nuk e formulojme mire shqipen perfitojne disa si puna jote, ok ?
Ja te puc cik ke buza une ty se e ke buzen e bukur?
Dhe mbylluni me ke te ju doje zemra, se sma ndjen hic por hic?
Ja keshtu & noten e mire e bofsh.
Piti ime i embel qe nelvozohet kot,ele buzet jan te mijat???Nuk po e kuptoj kte rrebelimin tend .?
Ne fakt un sbej lajka . Jam e vertete dhe kam vetebesim ne ato qe bej sepse i bej me kochience te plote . Po ty Pse te djeg miza skuptoj ?
un sillem si te dua , me ke te dua , kur te dua deri ne momentin qe si bej keq askujt dhe qe e kam ndergjegjen e qete .
e ke pike te dobet @XX001Y02B007 ? Po super! Eshte Njeri fantastik. Un prap nuk po e kuptoj revoltimin tend.?
Meqe thé naten e mire e vazhdojm biseden neser.
P.S dhe buzet e mia nuk ke Pse mi puth se ste perkasin.
Tung e ki .
He i more kokeshkat ti ??@Ablla hë ktheji përgjigje.
Mos i jep yll dëborës??
Kujt mi?@Ablla hë ktheji përgjigje.
Mos i jep yll dëborës??
Jo. Pashë përputhenHe i more kokeshkat ti ??
Nuk nelvozhohem kot jooo po shpo e kuptoj veltete ???Piti ime i embel qe nelvozohet kot,ele buzet jan te mijat???
Hade peto me tlego pelalen???
Edhe me ty do doja ca ditë izolimi të të skuqja bycën ??@Ablla hë ktheji përgjigje.
Mos i jep yll dëborës??