Te nenes moj moterTë kumries që i knon natën në vesh???
Gra ka plot?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te nenes moj moterTë kumries që i knon natën në vesh???
Iku ajo kohë moj motra?kan ndryshu kohët?Te nenes moj moter
Gra ka plot?
Ehhh iku koha kur kishte burra thuajIku ajo kohë moj motra?kan ndryshu kohët?
Ehhh iku koha kur kishte burra thuaj
Tani jane ca meshkuj Te lodhur qe ja u ben nruja rrup sup?
Ju a jeni gra a vjehrra momentalisht ?Iku ajo kohë moj motra?kan ndryshu kohët?
Po ça ca aman,shumica thuaj ???? kot se nxorri sinani atë këngën , ma ka bo gruja 8 me 2???Ehhh iku koha kur kishte burra thuaj
Tani jane ca meshkuj Te lodhur qe ja u ben nruja rrup sup?
Momentalisht jam gati nuseJu a jeni gra a vjehrra momentalisht ?
Lum nusja ?Momentalisht jam gati nuse
Si nuse do jem okay
Si vjehrre do jem shtrige
Po nxori dhe ambulancen ai?Po ça ca aman,shumica thuaj ???? kot se nxorri sinani atë këngën , ma ka bo gruja 8 me 2???
Aty rrotull po vijmë???? prit se do të vij dhe ty rralla???Ju a jeni gra a vjehrra momentalisht ?
Amen ?Lum nusja ?
Pra,ska burra?? dolëm ke fjala ime????Po nxori dhe ambulancen ai?
E nxori per burrat qe I grushton nruja
Ska moj moter skaPra,ska burra?? dolëm ke fjala ime????
Po pz...po un s'kam pretendime shum se e di që në azil do përfundoj (me këto breza që po vijnë )?Aty rrotull po vijmë???? prit se do të vij dhe ty rralla???
Ça mustaqesh? dhe ato ja shkula të gjitha???Ska moj moter ska
Shpetove ti qe gjete burre me mustaqe??
Si me pretendime si pa pretendime ,ishalla do gjejmë ndonjë vënd aty ?? breza preshi po vijnë ? po ishalla se kemi rrisk me shku , se kush martohet prap aty???Po pz...po un s'kam pretendime shum se e di që në azil do përfundoj (me këto breza që po vijnë )?
Ene aty do me gjet burr ti e ??Si me pretendime si pa pretendime ,ishalla do gjejmë ndonjë vënd aty ?? breza preshi po vijnë ? po ishalla se kemi rrisk me shku , se kush martohet prap aty???
S'kalohet jeta vetëm?? se atëherë dum më shum dashuri dhe ngrohtësi????Ene aty do me gjet burr ti e ??
Njera mbyti burrin ne pleqeri! Erdhi policia I thoshin ku eshte viktima? Aty ne guzhine thoshte me thoni qe ka vdek ndryshe do zhgenjehem??S'kalohet jeta vetëm?? se atëherë dum më shum dashuri dhe ngrohtësi????