• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kur zihet nusja me vjerren anen e kujt mban djali?

Une nuk do doja te zihesha me vjehrren ✌️
Madje madje do doja tu shkoja vjehrres/vjehrrit sipas qejfit dhe tua plotesoja deshirat sepse ne kete menyre jeta jone do ishte plot harmoni dhe dashuri
Por dhe nese ndonjehere do debatonim nuk do doja te mbante djali anen time dhe te ti bertiste asaj?

Madje madje do doja tu shkoja vjehrres/vjehrrit sipas qejfit dhe tua plotesoja deshirat sepse ne kete menyre jeta jone do ishte plot harmoni dhe dashuri
Por dhe nese ndonjehere do debatonim nuk do doja te mbante djali anen time dhe te ti bertiste asaj?
Brv

Nuses u thone qe ka te drejte,nenes u thone qe dhe ajo ka te drejte.
Seciles vec e vec kuptohet ?

Kush flet
Po ne jemi qapa?

Kam njërën në zyrë që sa është kthy nga ksamili
Vjehrra vjehrra vjehrra
Na mori mend?

Back
Lartë