@Fiore me paragjykon ?????Nga kush se ja caj ballini atij ose asaj qe te bie ne qaf
Njera qe sma var ????
Dhe jan tdyja qe ti ske cu ben ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Fiore me paragjykon ?????Nga kush se ja caj ballini atij ose asaj qe te bie ne qaf
Do ta bej qe ta ler fare forumin kjo e para?
Jo se duhet speci forumit qe u nxin jeten dynjase ??(dhe mua nji nder ta)Do ta bej qe ta ler fare forumin kjo e para?
Fjalet jan te pakta qe te shprehem por ky ? i shpjegon te gjitha flm ??Gabimet teknike vazhdojnë sepse lejohen multiple voting. Për provë dhash katër vota ?
@Klodii
@Dea
@Mignonne
@Jupiter666
Arsyeja është mënyra se si kontribuojnë, duke të rrëmbyer me ngrohtësi e xhentilesë, e duke të ofruar njohuri mbi thesarin popullor.
Debora , me jep pak ftohtesi se kam nevoje per pak ulje temperature?Gabimet teknike vazhdojnë sepse lejohen multiple voting. Për provë dhash katër vota ?
@Klodii
@Dea
@Mignonne
@Jupiter666
Arsyeja është mënyra se si kontribuojnë, duke të rrëmbyer me ngrohtësi e xhentilesë, e duke të ofruar njohuri mbi thesarin popullor.
Ose të ngrij fare ose nuk mundohem kot për ftohtësi ?Debora , me jep pak ftohtesi se kam nevoje per pak ulje temperature?
Me ngrij dhe me ruaj , me perdor kur te kesh nevoje per mua?Ose të ngrij fare ose nuk mundohem kot për ftohtësi ?
Ok. Të ngrij dhe të ruaj për tjerat ?Me ngrij dhe me ruaj , me perdor kur te kesh nevoje per mua?
Kur jam ne gjendje te ngrire , nuk veproj dot?Ok. Të ngrij dhe të ruaj për tjerat ?
E pra le ta dinë të tjerat këtë gjendjen tënde të lëngshme. ??Kur jam ne gjendje te ngrire , nuk veproj dot?
Kur shkrij dhe behem i lengshem, aty ma ndjej rrezikun?
Ate shpresoj edhe une?E pra le ta dinë të tjerat këtë gjendjen tënde të lëngshme. ??
Pse u krijova peshk e jo mace? ?Ate shpresoj edhe une?
Sa me shume kuriozitet , aq me shume mace te ngordhura??
Im a big macok??Pse u krijova peshk e jo mace? ?
Aq big sa mund të jetë një Almighty ????Im a big macok??
Biger than i am?Aq big sa mund të jetë një Almighty ????
Nese ai nuk do vet te luaj e te jete aktiv ne forum,une nuk kam faj. Mos e mashtroni masen ??Ja ka mbledh @RedAngel meduket mik
Po kunate po?Nese ai nuk do vet te luaj e te jete aktiv ne forum,une nuk kam faj. Mos e mashtroni masen ??
Nese ai nuk do vet te luaj e te jete aktiv ne forum,une nuk kam faj. Mos e mashtroni masen ??