Ajo e meriton se eshte e kompletuar ne cdo aspekt ??@Rrelse e fiton ne fund mos u lodhni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajo e meriton se eshte e kompletuar ne cdo aspekt ??@Rrelse e fiton ne fund mos u lodhni?
Ec se do lëviz çik prapanicën të të bëj vend ???? nuk ka aktakuza jo ???? se ai që ec vrap, bie në trap - e tha japonezi ????Ky quhet dhunim....fillon pjesa ligjore ????
Ajo e meriton se eshte e kompletuar ne cdo aspekt ??
@Noah Ndoshta ke tdrejt...se kisha pa me ket sy..O Noah te te jap nje mendim per kete pjes !
Mbase ajo qe ka hap temen te don vetem per vete e jo te te ndaj me te tjeret. Shiko anen pozitive ??
Më hiq nga lista?pupupuou ca paski qene po votoni re e kaq jo keshtu po ashtu jo kete po at pupupupu te gjithe jeni Antar muaji e keni vleraaa??????????????
Eshte i mbyll pa u hap ?Ta mbyll fare sondazhin ?
Më hiq nga lista?
Rama ik ?Eshte i mbyll pa u hap ?
Rama ik ?
Bashaaaaaa?Bashaaaaa ?
hic fare????Më hiq nga lista?
Jo se do te te urrejn pastaj. ???@Noah Ndoshta ke tdrejt...se kisha pa me ket sy..
A ta vendos dhe une foton tende te profilit...qe tna ngatrroj
Kur kalon rruges ntrotuar...shtttrrraaakkk ndonjeres ???Skam ?
Une i urryer jam gjithsesi ktu ??? nji me shume sme gjen gje ??Jo se do te te urrejn pastaj. ???
Tani e kuptoj @Fiore pse mendonte qe ishe une ???Une i urryer jam gjithsesi ktu ??? nji me shume sme gjen gje ??