Zemra bejme shakaPlasa ne fakt ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zemra bejme shakaPlasa ne fakt ??
Mua kur me thone lop me rritet cica me nje numer hahaaTii????
Ti hedh gurin e fsheh doren!
Ke sh ironi dhee ban sikur nk e kam, edhe ti e di se i.thua me ironi!
Sado me.ba postime për femren nk vlejen ma se ke ofendu, si thuhet lop nji femnes moj , ku e ke mendjen!
E ti je ajo.qê kur dikush t'thot dikush diçka në mirbesim , pêr diçka a dike e përdor momentin e par qê t'jepet mundësia.
Kjo tregon se e para nk ke fare respekt për atê qê ta ka than në mirbesim.
E kto poshtêrsina vetm njerzit qê nk din ça asht njerzelleku e bajn!!
Pse e ti me filtra i ben fotot ???????Lerni filtat ju se un jam tu prit pergj te rendesishme per syzet ju boni bal bla me ikin 80€ kot meduket ???
Njejt dhe un zemer.Zemra bejme shaka
Lop lop lop lop lop lop lop lop lop lop lop.Mua kur me thone lop me rritet cica me nje numer hahaa
ehem, tek veshja ncuq po surrati me raste?Pse e ti me filtra i ben fotot ???????
Edhe une ? ? kush na i ka inatin te plasiehem, tek veshja ncuq po surrati me raste?
Po ku merzitem un o zmr ,thuaj cte doje zmr tyLop lop lop lop lop lop lop lop lop lop lop.
Ik merr dy thase ti mbash tani. ?
P.S. shaka e. ?
Sa kam qesh ,tu befte dita 1000
Un asnjehere sme intereson ca thon tjeter, as nuk me intetesojn ca bejn ?Edhe une ? ? kush na i ka inatin te plasi
Ishte shaka ne lidhje me komentin tend. Nik kam ardye me te ofendu.Po ku merzitem un o zmr ,thuaj cte doje zmr ty
Un qesh e kur me ofendojne, jeta eshte shume e bukur ta coj dem me mendimet e njerzve negativeIshte shaka ne lidhje me komentin tend. Nik kam ardye me te ofendu.![]()
prej shkodre qenke ?Un qesh e kur me ofendojne, jeta eshte shume e bukur ta coj dem me mendimet e njerzve negative
Per inat atyre qe shajne lopet ???Sa kam qesh ,tu befte dita 1000
Eshte nga Maliqi kjo. ?prej shkodre qenke ?
nga cili maliq ?Eshte nga Maliqi kjo. ?