Boll hodhe gurin e fshehe doren. Nuk te rrihet pa u zene e?E para mirmbrema
E dyta eshte fjala per fb dhe insta Dhe modelet ku nga forumi une kam vetem nje person dhe eshte mashkull!
E treta: shiko punen tende dhe une timen.
E katerta: kaq?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Boll hodhe gurin e fshehe doren. Nuk te rrihet pa u zene e?E para mirmbrema
E dyta eshte fjala per fb dhe insta Dhe modelet ku nga forumi une kam vetem nje person dhe eshte mashkull!
E treta: shiko punen tende dhe une timen.
E katerta: kaq?
U bere celose? ?Syte jarebi
Mos u ngopsh ti ? sa e do mi sa ky shkopi???As veshet nuk ti krruaka.??
Nuk janë pordhë me @Rigon por jetike për mua..@Rrelse
se tani pashe, po te kishte ndihmu daja me ca te dush, me ke te dush me fol ku te dush dhe me sa te dush, ti e din ?
ne fakt kto jane eksperimente per black out totale …
kush ka lek ne banke asht ma mire ti ktheje ne flori se si dihet ?
une them kush ka lek blen flori, ar..
sdua ta bej kaq dramatike por jeta jone po shkon drejt ksaj varsie totale, dhe natyrisht do kete gjate rruges sabotator, do kete spartakus …
me vjen mire qe e merrni ne gallati i fusni nje grosh edhe nje pordhe nga mrapa ?
Te thashe kaq, ok!Boll hodhe gurin e fshehe doren. Nuk te rrihet pa u zene e?
Aaaa ty tê lumt ajo goj!!! ????Na i shpife me kete ironine e semure dhe mllefin qe ke. Kur te kthehen pastaj fillon reportet bresheri. Rri bej forum si rob e boll nxorre vrer.
Sikur ti te beje log aut nga ktu do ishte me mir besojTe thashe kaq, ok!
As hedh gure dhe as fsheh dore, te jesh i sigurt.
Une shkruaj aforisma dhe ashtu si ndjehem, tjerat s' kam faj une se si i merrni ju kur i lexoni, bej ignore dhe kaq?
Klm dhe forumim te kendshem ?
Plasa ne fakt ??U bere celose? ?
Ke vape?Plasa ne fakt ??
Nuk janë pordhë me @Rigon por jetike për mua..
Si kam kushtu rëndësi ofertave telefonike se kurrë nuk jam has në këtë gjë në kaq vite.
???Mos u ngopsh ti ? sa e do mi sa ky shkopi???
Pse me filtera po rritkan shalet a.,??E kote se pa filtera ju dalin shalet e vogela ??
40 e kam ??Ke vape?
Serio e?40 e kam ??
???
Jam semur ??Serio e?
Tshkuara.Jam semur ??
Të shkuara ❤??Jam semur ??
Mosssss
Tii????Te thashe kaq, ok!
As hedh gure dhe as fsheh dore, te jesh i sigurt.
Une shkruaj aforisma dhe ashtu si ndjehem, tjerat s' kam faj une se si i merrni ju kur i lexoni, bej ignore dhe kaq?
Klm dhe forumim te kendshem ?