• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Bien Facebook dhe Instagram, përdoruesit raportojnë për probleme të shumta

E para mirmbrema
E dyta eshte fjala per fb dhe insta Dhe modelet ku nga forumi une kam vetem nje person dhe eshte mashkull!
E treta: shiko punen tende dhe une timen.
E katerta: kaq?
Boll hodhe gurin e fshehe doren. Nuk te rrihet pa u zene e?

@Rrelse
se tani pashe, po te kishte ndihmu daja me ca te dush, me ke te dush me fol ku te dush dhe me sa te dush, ti e din ?

ne fakt kto jane eksperimente per black out totale …

kush ka lek ne banke asht ma mire ti ktheje ne flori se si dihet ?

une them kush ka lek blen flori, ar..

sdua ta bej kaq dramatike por jeta jone po shkon drejt ksaj varsie totale, dhe natyrisht do kete gjate rruges sabotator, do kete spartakus …

me vjen mire qe e merrni ne gallati i fusni nje grosh edhe nje pordhe nga mrapa ?
Nuk janë pordhë me @Rigon por jetike për mua..
Si kam kushtu rëndësi ofertave telefonike se kurrë nuk jam has në këtë gjë në kaq vite.

Boll hodhe gurin e fshehe doren. Nuk te rrihet pa u zene e?
Te thashe kaq, ok!
As hedh gure dhe as fsheh dore, te jesh i sigurt.
Une shkruaj aforisma dhe ashtu si ndjehem, tjerat s' kam faj une se si i merrni ju kur i lexoni, bej ignore dhe kaq?
Klm dhe forumim te kendshem ?

Te thashe kaq, ok!
Une shkruaj aforisma dhe ashtu si ndjehem, tjerat s' kam faj une se si i merrni ju kur i lexoni, bej ignore dhe kaq?
Sikur ti te beje log aut nga ktu do ishte me mir besoj

Nuk janë pordhë me @Rigon por jetike për mua..
Si kam kushtu rëndësi ofertave telefonike se kurrë nuk jam has në këtë gjë në kaq vite.

jo @Rrelse per kreyt e nanes, ska lidhje me ty, fraza e pare ka lidhje me ty te tjerat jane per temen…dhe fraza e fundit asht per anetaret qe bejne gallate me kete black out dhe asnje nuk mundohet me fol seriozisht me kuptu pse ndodhin ca gjana …ne kete sens

te perqafoj !

Te thashe kaq, ok!
Tii????
Ti hedh gurin e fsheh doren!
Ke sh ironi dhee ban sikur nk e kam, edhe ti e di se i.thua me ironi!
Sado me.ba postime për femren nk vlejen ma se ke ofendu, si thuhet lop nji femnes moj , ku e ke mendjen!
E ti je ajo.qê kur dikush t'thot dikush diçka në mirbesim , pêr diçka a dike e përdor momentin e par qê t'jepet mundësia.
Kjo tregon se e para nk ke fare respekt për atê qê ta ka than në mirbesim.
E kto poshtêrsina vetm njerzit qê nk din ça asht njerzelleku e bajn!!

Back
Lartë