Une jam i virgjer akoma ku di gje une ca thon kto ?Kot nuk thot ajo ! Ore pse ? Ku? Me ke ? ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une jam i virgjer akoma ku di gje une ca thon kto ?Kot nuk thot ajo ! Ore pse ? Ku? Me ke ? ???
Sikur se ben ti ja dhe daja e konfirmoj.?????
Dajo po e pyt se nuk e besova ?Sikur se ben ti ja dhe daja e konfirmoj.?
Ti ja beson e ja meshtet Po ho .?Dajo po e pyt se nuk e besova ?
Jo jo cunave jo vetem grarive ?Ti ja beson e ja meshtet Po ho .?
Mire se erdhe ne grupin e @Plusbellelavie , @Gjyshi ,dhe @centos . ?Une jam i virgjer akoma ku di gje une ca thon kto ?
Eh mire se po devijon nga tema . Do hash noj zeke dhe ti ?Jo jo cunave jo vetem grarive ?
Eja e me godit se do ta kthej me puthje ?Eh mire se po devijon nga tema . Do hash noj zeke dhe ti ?
@Noah un rrafjet i kam kshu . Nuk besoj se me perballon dot .Ja kshu kush tma boj borxh .?View attachment 120502
Nuk jane shenja te mira keto @AnonymousAjo mire e ka se ashtu bo ti. Po per mua Ncuq sbehet Apo jo @Lawyergirl ? ?
@Lawyergirl mos i beso zemer une jam i pafajshem
Ti e di veç ty te duse cpo degjoj do llafe ?
Ti e di veç ty te du
Mire e ke merrja shpirtin ?. Mwahhhhh un ty ???Nuk jane shenja te mira keto @Anonymous
Mire e ke merrja shpirtin ?. Mwahhhhh un ty ???
Un ju kam bashku e un do ju martoj jo tju bej keq . ?@Plusbellelavie kshu e ndihmon shokun ti ??
Do vdes ????@Plusbellelavie sdo jem me xheloze tash e mrapa