oreeeeeee a do ziheni a do putheniii bolll me mish mac????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prej franace smunesh me ba gja, po hajde ktej e ta heqimRama ik !?
As ne 2025 ska me ik?Rama ik !?
![]()
Pro pucit eee . Sa me fat je o @Moza ??Jam kundra dhunes ?
@Lawyergirl pse Qesh ? ?
Hajde te puc foltttt ?? se ajo vlen per gjinin e fort sidomos ish burrat e mi javor ??
Fat i madh ?? ku të përdori dhun ai, kur ,vetëm flen???Pro pucit eee . Sa me fat je o @Moza ??
Un e njoh per te qete e te urte Po jo per gjumash.????Fat i madh ?? ku të përdori dhun ai, kur ,vetëm flen???
Po çtë them mi kunatë,unë vetëm për gjumash e njof??Un e njoh per te qete e te urte Po jo per gjumash.????
Je jasht teme por me dhe shkas ty tet rraf e mozen ta puthNiko mos rreziko . Per me shume shih postimin # 168 ?
Ta hongsha zemren un ty qe te kam kaq te mire . Kunata jote jam un Edhe Pse pa burr ????Po çtë them mi kunatë,unë vetëm për gjumash e njof??
???
Ty do të puth @Plusbellelavie do ta rrahKto te dyja siper njeren e rraf njeren e pastaj nderrojne vendet
Heuuu un sa tputha Mi ????Ty do të puth @Plusbellelavie do ta rrah
E imja ngelesh moj dhe pse je ndarë nga vllai im???????? sytë ? po trurin kush e di nga e rrotullon?????Ta hongsha zemren un ty qe te kam kaq te mire . Kunata jote jam un Edhe Pse pa burr ????
jo se syt i ka vec per ty @Klodii ska ku gjen ma tmire ??