Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pytje milion dollar ke bo?A ka ore gjumi!??
Dua te flej ndaj pyes!Pytje milion dollar ke bo?
Normale Hajde ??? dhe me thon mu e trent ??A do bejm dashni si te shashtrisme a????
Me ditë e paske ti ! ?Dashuria nuk eshte me ore....kur tkap te mban gjithe diten...si pija...kur te del....ka dale pergjithmone ????
![]()
Ke tdrejte...i kam vendos fjalet gabim... Correction--- : "Dashuria nuk eshte me ore ....Eshte si pija....kur te kap te mban gjithe diten....dhe kur te del....del pergjithmone" <==kte besoj kam dashur te them....se me then drejten dhe vet se di te ca gote isha kur e kam shkruar...?Me ditë e paske ti ! ?
Pak rëndsi për temën mund edhe mos egzistoj...por me at shprehje i humbej vlera "Dashurisë" ? Për dashurin gjithditore nën efekt të gotës ?Ke tdrejte...i kam vendos fjalet gabim... Correction--- : "Dashuria nuk eshte me ore ....Eshte si pija....kur te kap te mban gjithe diten....dhe kur te del....del pergjithmone" <==kte besoj kam dashur te them....se me then drejten dhe vet se di te ca gote isha kur e kam shkruar...?
Une e fola ne pergjithsi...nuk e kisha ti humbja vlerat temes...?
O naroooo ta haj zemren .???Une e kom 16:40 cohu jari ik firmos ???View attachment 117576
O nare prz po skena moshe ne per kto orare qe thot tema me lale ne kena ne men borxhe halle ?O naroooo ta haj zemren .???
duhet me qen 00h00
Ose 11h11
Ose 01h01
Etj ???
Qashtu dhe un si ty . Nje dite vuna alarmin .O nare prz po skena moshe ne per kto orare qe thot tema me lale ne kena ne men borxhe halle ?