• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ora e Dashurisë ?

Me ditë e paske ti ! ?
Ke tdrejte...i kam vendos fjalet gabim... Correction--- : "Dashuria nuk eshte me ore ....Eshte si pija....kur te kap te mban gjithe diten....dhe kur te del....del pergjithmone" <==kte besoj kam dashur te them....se me then drejten dhe vet se di te ca gote isha kur e kam shkruar...?
Une e fola ne pergjithsi...nuk e kisha ti humbja vlerat temes...?

Ke tdrejte...i kam vendos fjalet gabim... Correction--- : "Dashuria nuk eshte me ore ....Eshte si pija....kur te kap te mban gjithe diten....dhe kur te del....del pergjithmone" <==kte besoj kam dashur te them....se me then drejten dhe vet se di te ca gote isha kur e kam shkruar...?
Une e fola ne pergjithsi...nuk e kisha ti humbja vlerat temes...?
Pak rëndsi për temën mund edhe mos egzistoj...por me at shprehje i humbej vlera "Dashurisë" ? Për dashurin gjithditore nën efekt të gotës ?

Back
Lartë