Vallai une e le sedren ne shpi per ate, sbohet nami per 1 dite ?Jo spres tjet naj gjo jo po pres t ket icik seder ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vallai une e le sedren ne shpi per ate, sbohet nami per 1 dite ?Jo spres tjet naj gjo jo po pres t ket icik seder ?
Po dhe ai ne shpi e kishte , sbesoj se e kishte per 1 dit ?Vallai une e le sedren ne shpi per ate, sbohet nami per 1 dite ?
Mos i ushqej forumistat me imagjinatat e tua qe kane perrmbajtje te keqe morale psikologjike vulgare lol ?Po ja edhe pse jam i varfer @AnXheliNa eshte dashuruar marrezisht pas meje ?
Pse dashuria e @Noah me ty ate permbajtje ka !?Mos i ushqej forumistat me imagjinatat e tua qe kane perrmbajtje te keqe morale psikologjike vulgare lol ?
Skemi dashurii , eshte disinformation ndacc kapne ndacc jo lol ?Pse dashuria e @Noah me ty ate permbajtje ka !?
Tani mund te fle i qete ?Skemi dashurii , eshte disinformation ndacc kapne ndacc jo lol ?
O llafi per ata si shtin fall mi?Kur dashuroj nuk shti fall si e ka ekonominë.
Mjafton të ketë shpirtin e pasur
Nuk ke nevoje te Shtish fall duket ai qe ka lek nga rrobat veshja stili makina???? po mos ti ket kto me siguri qe nuk bie ne dashuri me te dhe e bind veten ste pelqeu nga karakteri ?Kur dashuroj nuk shti fall si e ka ekonominë.
Mjafton të ketë shpirtin e pasur
Problemi ose e meta ime:Nuk ke nevoje te Shtish fall duket ai qe ka lek nga rrobat veshja stili makina???? po mos ti ket kto me siguri qe nuk bie ne dashuri me te dhe e bind veten ste pelqeu nga karakteri ?
Sikur te jepja zemren time per pak, e kishe harruar tenden?Problemi ose e meta ime:
Nuk dashuroj me tru por me zemër?
Po problemin vete a mund ta dashurosh ?Problemi ose e meta ime:
Nuk dashuroj me tru por me zemër?