• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Terhiqe e mos e gris ?

E

E bojme qe te ndjeheni krenar me ne .?
Dmth o ja lojm durrsakut o tapen fare . ???
Po deshe me mor nuse ndurres duhet me pyt te katunet afer se ndr jane pa prek ??? prz sa historira kam une pa fun prz ???????

me kto nicknejmat ca do bosh ti se ske pik gusto ?

Po deshe me mor nuse ndurres duhet me pyt te katunet afer se ndr jane pa prek ??? prz sa historira kam une pa fun prz ???????

me kto nicknejmat ca do bosh ti se ske pik gusto ?
???? Jallah se na bone fare kshu te padala fare . Ja maksi ke cezmja ferres me gjen po ti mos deffte un po e ndaj vec me ty .????
Per nickname isoj si bikinit .? O lale peperina Po mthot ku kongaaaaaaa se i ka mungu .???

???? Jallah se na bone fare kshu te padala fare . Ja maksi ke cezmja ferres me gjen po ti mos deffte un po e ndaj vec me ty .????
Per nickname isoj si bikinit .? O lale peperina Po mthot ku kongaaaaaaa se i ka mungu .???
? prz aty e ka pas plaka ime shpine ??? une kaloja me ik ne currila aty dmth tori majit qe vidhte tapetet ishte cuni lagjes tat ???

????? vallai per Zotin mos ma lyp mo se mos dalim kusherij. ????
E ec e hiq bikini nforum pupupu ?????
Prz une me e nis si thu ti dal me gjith shqipnin fis se gjyshat i kam pas horra boba prz plakun pak fare me tmire se gjyshat une dola kopje sterrgjyshi si ka mundesi prz e modh ste rrej ?

Prz une me e nis si thu ti dal me gjith shqipnin fis se gjyshat i kam pas horra boba prz plakun pak fare me tmire se gjyshat une dola kopje sterrgjyshi si ka mundesi prz e modh ste rrej ?
Hahaha gjaku omel mer ça pyetje bon . ???
Qashtu ene ne . Pa merak se sjemi joooo ishte per te ul cik shiqerin se ta ngrita qepare .?? :p

Back
Lartë