Nuk kishe opsione gjithsesi ??
Edhe po te kishte ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk kishe opsione gjithsesi ??
Je i mire ti ?Edhe po te kishte ?
❤Je i mire ti ?
Ne re file ?T'a mendoj njehere
Ne re file ?
E lale si doket situata anej nga ty ?? knej eshte bo keç fare ???Ashtu eshte re file ??
E lale si doket situata anej nga ty ?? knej eshte bo keç fare ???
Qise , grise se na habise e ngjite mos e ngjitsh se na ngjite te ngjitshmenUne e terheq e gris e ngjis e gris e ngjis e ngjis prap se sma mo ataku ?
Prz ca te qis une se sja vle ska surrat me dal nkyt forum ?Qise , grise se na habise e ngjite mos e ngitsh se na ngjite te ngjitshmen![]()
E kemi si katun modestin ne Lum forumi qi na ka prz .Prz ca te qis une se sja vle ska surrat me dal nkyt forum ?
O grep je tu honger finger food e ?Prz ca te qis une se sja vle ska surrat me dal nkyt forum ?
Qi ta din kto sa te lodh jena ne as like sna bojn ?E kemi si katun modestin ne Lum forumi qi na ka prz .?
Na plasi ne jena lodh se kena knoq .Qi ta din kto sa te lodh jena ne as like sna bojn ?
Po po me jevgat e nishtulles prz ja kam mor doren une se ju durrsaket prz sjeni per gjo ??Na plasi ne jena lodh se kena knoq .![]()
Na paske ny rracen ytttt . Jemi me jemi bereqaves qe na keni. ??Po po me jevgat e nishtulles prz ja kam mor doren une se ju durrsaket prz sjeni per gjo ??
E kisha qe ju femrat mezor ta leni ??? jevgat jane dorexhihare kshu ????Na paske ny rracen ytttt . Jemi me jemi bereqaves qe na keni. ??
Pastaj Pse thu ju ti sje durrsak ti kshu ???
E bojme qe te ndjeheni krenar me ne .?E kisha qe ju femrat mezor ta leni ??? jevgat jane dorexhihare kshu ????