Ktu ke folur si duhet...tani u binda qe jemi per njeri tjeterin ?? mjaft u mendove ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ktu ke folur si duhet...tani u binda qe jemi per njeri tjeterin ?? mjaft u mendove ??
Lere se nuk te propozoj me se do behet ndonji xheloz dhe me ze halli me njerzit pastaj...? Gjithsesi endrra ime ne sirtar mbetesh ????????????
Skam njeri ktu qe te bej gjeloz shoku kshtu siq je ti jan dhe tjeret pa merak ok hmmmLere se nuk te propozoj me se do behet ndonji xheloz dhe me ze halli me njerzit pastaj...? Gjithsesi endrra ime ne sirtar mbetesh ???
Me ne fund doli nji ????qe ta thot troc hmmmSkam njeri ktu qe te bej gjeloz shoku kshtu siq je ti jan dhe tjeret pa merak ok hmmm
ktu gabon edi pse ? dashuria nuk njeh portofol apo pasuri gjithsesi mendimi yt dhe desha te them qe eshte bere si mode kto kohet e fundit qe femrat me shum shofin nga xhepas sesa ne sySIGURISHT QE PO!
MESHKUJ QE TE DUAN NJE TE VARFER, NUK KAM PARE!
Ndoshta dhe e kunderta, se di!
Ndoshta gabohem!
Thjeshte bashkebisedim pa gjykime, paragjykime e keqkuptime ju lutem!
Meshkujt jane bere me keq po hë?ktu gabon edi pse ? dashuria nuk njeh portofol apo pasuri gjithsesi mendimi yt dhe desha te them qe eshte bere si mode kto kohet e fundit qe femrat me shum shofin nga xhepas sesa ne sy
tani un fola cfare kam pare dhe perjetuar gjithsesi trekendesha te ngjashem jemi qe vertitemi rreth lekutMeshkujt jane bere me keq po hë?
Megjithate une nuk kundershtoj mendimin e askujt, thjeshte permiresohemi ne mendimet tona, kur bisedojme me njerez.
dil nga kuzhina dil te shofesh e te nish hahahahhaAs kam as kam ni ?
Pse me u habit, ca pret ti te jet ai, naj astronaut, shkencetar, nje mendje kan ?Habitem si rrin ai tipi qe flet nga ana tjeter me kte iher
Jo spres tjet naj gjo jo po pres t ket icik seder ?Pse me u habit, ca pret ti te jet ai, naj astronaut, shkencetar, nje mendje kan ?
Qenke shurdhu e verberuAs kam pa as kam ni ?
Nga kjo ane po ?Qenke shurdhu e verberu
Nga ana tjeter jo dmthNga kjo ane po ?
Nga ana tjeter jo ?Nga ana tjeter jo dmth
Nga ana tjeter jo ?