• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Llafazanet e forumit!

Nuk flasim kot per kile nese bo naj hile vim e tgjejm
Ma bojn FINEEEM
Fund ktyne ti a i dhe
Kta po nihen, amo un kto sdo i lej
Nese shiten, vec per sevap do i blej
Hajt se shihem, smunesh ti me ardh knej
A e din se sa veta vin me tmarr
Me shokun n'ven tpar makina m'shkon zvarr
Per i or n'katror jom ka vi teper flak
Njoni tjetrin e majm shokt i rujna si thesar
Tu ec rruges sterr i zi o benzi
N'to nuk jom vet po vet i t'rreti
Shoqet mos i le merri me veti
A don vodka bari apo pepsi

Nuk hy ketu te gjej as dashni as sen vec kam hy per nje shoqe ajo me ka sjell ketu shumicen njoh jo te gjith edhe sdua te njoh asken ketu ??
Mire o jete?

Nuk hy ketu te gjej as dashni as sen vec kam hy per nje shoqe ajo me ka sjell ketu shumicen njoh jo te gjith edhe sdua te njoh asken ketu ??
Mirë o shpirt

Po di se sjam budalle ??
Bëjmë shaka.
Se as të as na njeh..
Kalojmë kohën.
Hiqi mendimet negative se me gërma nuk groposet kush!
Dhe mos ofendo më kapacitetin e askujt.
Mos u bëj palë me negativët.
Ciao

N
Bëjmë shaka.
Se as të as na njeh..
Kalojmë kohën.
Hiqi mendimet negative se me gërma nuk groposet kush!
Dhe mos ofendo më kapacitetin e askujt.
Mos u bëj palë me negativët.
Ciao
Sjam tip qe ofendoj asken mua me kan ofendu edhe skam.then sen shum njerez shof ketu qe me kan inat edhe skam.then sen un se sdua te ben problem per ca persona qe kam respekt sdua te bej probleme ???

Back
Lartë