Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un te kam xhan ?@Claa jan do qe kan qejf te meren me mu po sdua te bej problem me mir hesht sesa te zihem me budalleqet e ketyre ??
Behu çpret?Une per vete sjam![]()
Edhe un ty zmr ama hiqen do sikur qka jan po se kuptojn qe un si trembem njeriu ???Un te kam xhan ?
Boll i re nga kinaEdhe un ty zmr ama hiqen do sikur qka jan po se kuptojn qe un si trembem njeriu ???
Skam pse te zihem per gjera pa lidhje se smerem me kisi njerez un qe skan kapacitet ???Zihuni??
Dhe mire benSkam pse te zihem per gjera pa lidhje se smerem me kisi njerez un qe skan kapacitet ???
Me vampira a?Skam pse te zihem per gjera pa lidhje se smerem me kisi njerez un qe skan kapacitet ???
???Dhe mire ben![]()
Shikoj punen time nuk perzihem me asnje se po te perzihem un sdel mir punaDhe mire ben![]()
Edhe me doo te tjerr jo vetem me keta vampira qe na hiqen sikur qka jann po sme han shum mua se si trembem njeriu ???Me vampira a?
E shoh.Shikoj punen time nuk perzihem me asnje se po te perzihem un sdel mir puna
Tdel punë me ndjek kapelen që ke nkokë. Ske faj?Shikoj punen time nuk perzihem me asnje se po te perzihem un sdel mir puna
Shum pak persona me njohin se kush jam se sme njohin se kush jam qe keshtu ska shanc njeri te flasi per mua keq ??E shoh.
Ke goxha kapacitet te larte e kush e di da sektrete shtetrore fshihin nen petkun e kesaj zgjuarsie?
As mos jua leji ShpirttShum pak persona me njohin se kush jam se sme njohin se kush jam qe keshtu ska shanc njeri te flasi per mua keq ??