Ariun ia le burrit ??Pse anakonden dhe jo ariun ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ariun ia le burrit ??Pse anakonden dhe jo ariun ????
Mirë arushen ?Pse anakonden dhe jo ariun ????
@Liber8 Femrat qe njohim se per ato qe snjohim sflasim dot
Mirë@CaTaLeYa Po në rregull ske frikë ja po te perjashtoj edhe pse se kam te vertetuar . Por zokonisht kan frik nga gjerat te vogla. Un nuk i njoh te gjitha per ato qe njoh po flas. Prandaj jemi dhe ktu mund te njihemi dhe qartesohemi.
@Liber8 kush dreqin po te jep mësim ti lexoj nji her mir. Dhe per views dhe per like sme rruhet fare mua . Kshu qe ose kupto nji her per cfar po flas un ose mbaje ate goj te lig larg meje
O vlla mos u mxef se po flet keq qetsohu se nuk je tyj dit me shpjegu andaj se po te dish me e shpjegu taman sdo te te thojn te tjeret se je gabim asnji sdo te thot kshuqe mos u mrz degjoi kritikat e meso prej tyre@Liber8 kush dreqin po te jep mësim ti lexoj nji her mir. Dhe per views dhe per like sme rruhet fare mua . Kshu qe ose kupto nji her per cfar po flas un ose mbaje ate goj te lig larg meje
Prap spo të kuptoj@CaTaLeYa shkurt fare është ca dreqin njohim ne per femrat dhe jo tek kjo tem po kshu te pakten njihemi me njeri tjetrin. Jo me tema tjera qe un pershembull ose ndonji tjeter i rij ska ca te shkruaj aty se ju thoni ke do perqafoni ne forum
Dru ???Qa lypin femrat kur jan nervoz?
Po du me e njoft 1 ekspert rreth ksaj qashtje
Pelqini-pelqeni@CaTaLeYa Po ta shpjegoj sa me thiesht. Unë dua te hap tema te tilla qe jo vetëm un te njihem me te gjithë ju por edhe ju te njiheni me mir me njeri tjetrin. Tema ishte natyra e femra ne përgjithësi ca pelqini ju . Edhe spo jap un ndo1 leksion si po thot njeri lart por jam duke marrë nji mendim. Tani me kuptove ?