• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Lëre të njihemi me femrat.

@CaTaLeYa Po ta shpjegoj sa me thiesht. Unë dua te hap tema te tilla qe jo vetëm un te njihem me te gjithë ju por edhe ju te njiheni me mir me njeri tjetrin. Tema ishte natyra e femra ne përgjithësi ca pelqini ju . Edhe spo jap un ndo1 leksion si po thot njeri lart por jam duke marrë nji mendim. Tani me kuptove ?
Une per vete jam shumë e vështir e komplikuar spëlqej gjë ca me ba ?
O që vdiqa ?

@Claa o po tani ndonjiher me shkruan automatikisht tastjera nuk është se kam un problem me gjuhën shqipe. Por edhe po skuptove ti ta shkruaj sakt prap un nuk mërzitem.

A pe sheh, tu komentu na, qysh i njeh femrat qa jon ngjendje me bo, me ta qu temen n4 faqe per pak minuta :p

Askush si njeh dot femrat.
E ka qe bejne sikur i njohin..
Jane ne enderr se ora 01:01 skane faj.
Naten e mire.

@CaTaLeYa Ca te duket kaq shumë per te qeshur. Aman ne vend qe te japesh nji mendim ben ironira kot. Po te desha me pyet mua ca te duash sme duhet ironia fare per te fole sesht cilesia ime.

Ca dreq lidhje ka rrushi me kte qe po flasim. Ca kshu e ben muhabetin ti ? hidhesh nga dega ne degë.

Back
Lartë