Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une per vete jam shumë e vështir e komplikuar spëlqej gjë ca me ba ?@CaTaLeYa Po ta shpjegoj sa me thiesht. Unë dua te hap tema te tilla qe jo vetëm un te njihem me te gjithë ju por edhe ju te njiheni me mir me njeri tjetrin. Tema ishte natyra e femra ne përgjithësi ca pelqini ju . Edhe spo jap un ndo1 leksion si po thot njeri lart por jam duke marrë nji mendim. Tani me kuptove ?
Ok shaka.@Claa o po tani ndonjiher me shkruan automatikisht tastjera nuk është se kam un problem me gjuhën shqipe. Por edhe po skuptove ti ta shkruaj sakt prap un nuk mërzitem.
A do pak rrush@CaTaLeYa Ca te duket kaq shumë per te qeshur. Aman ne vend qe te japesh nji mendim ben ironira kot. Po te desha me pyet mua ca te duash sme duhet ironia fare per te fole sesht cilesia ime.
Lol mere qete..@The_Joker po per argetim jam dhe un po kur un bej muhabet dhe ajo me thot do rrush nga interneti ca dreqin supozohet ti them un
Ca do se na plase@The_Joker po per argetim jam dhe un po kur un bej muhabet dhe ajo me thot do rrush nga interneti ca dreqin supozohet ti them un