Po un ca thash ???nga qefi e teprojn si alkolisti si i droguari ??Po jo mo se pin robi per qejf jo nga halli … ato qe pijne nga halli Kane addiction prb .. prandaj edhe quhen njerez te alkolizuar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po un ca thash ???nga qefi e teprojn si alkolisti si i droguari ??Po jo mo se pin robi per qejf jo nga halli … ato qe pijne nga halli Kane addiction prb .. prandaj edhe quhen njerez te alkolizuar .
Po un ca thash ???nga qefi e teprojn si alkolisti si i droguari ??
Mthirr valter her tjeter ??? se si mduket kur me thrrasin loku ??? jan te ndryshme po qe te 2 kam demin e vetPo nuk jane e njenta gje o Loku … sepse ndryshe mbidoza e mallit e cila eshte fatale… e ndryshe tejkalimi i alkolit .
Mthirr valter her tjeter ??? se si mduket kur me thrrasin loku ??? jan te ndryshme po qe te 2 kam demin e vet
Po valter e kam emrin ?Valter , ke emrin kshu ?
Une te therras Loku se me k’te emer je paraqitur mo . ?
Deme ka edhe ushqimi I tepert, sheqeri , kripa etj etj etj etj .?
Ndaj tka mplak?Mall 24/7
Ca thua mo ???Mka plak @Mignonne se sma var pv![]()
Ca ke o se ste vrava ?Ca thua mo ???
Po valter e kam emrin ?
Te rrijm ne paqe se ket mhb e varesis aa ti as uj se zgjidhim dot ???
Je shume acarrus ??dhe un jam me nerva ????Ca ke o se ste vrava ?
Awwww ca tboj xhaja ty me ti qetsu qato nerva moj bije?Je shume acarrus ??dhe un jam me nerva ????