• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A pini mall ?

Po jo mo se pin robi per qejf jo nga halli … ato qe pijne nga halli Kane addiction prb .. prandaj edhe quhen njerez te alkolizuar .
Po un ca thash ???nga qefi e teprojn si alkolisti si i droguari ??

Po nuk jane e njenta gje o Loku … sepse ndryshe mbidoza e mallit e cila eshte fatale… e ndryshe tejkalimi i alkolit .
Mthirr valter her tjeter ??? se si mduket kur me thrrasin loku ??? jan te ndryshme po qe te 2 kam demin e vet

Mthirr valter her tjeter ??? se si mduket kur me thrrasin loku ??? jan te ndryshme po qe te 2 kam demin e vet

Valter , ke emrin kshu ?
Une te therras Loku se me k’te emer je paraqitur mo . ?

Deme ka edhe ushqimi I tepert, sheqeri , kripa etj etj etj etj .?

Valter , ke emrin kshu ?
Une te therras Loku se me k’te emer je paraqitur mo . ?

Deme ka edhe ushqimi I tepert, sheqeri , kripa etj etj etj etj .?
Po valter e kam emrin ?
Te rrijm ne paqe se ket mhb e varesis aa ti as uj se zgjidhim dot ???

Po valter e kam emrin ?
Te rrijm ne paqe se ket mhb e varesis aa ti as uj se zgjidhim dot ???

Ta gezosh.?
Ndersa ne lidhje me varesine sic duket nuk e ben dot as dallimin, prandaj Edhe e ngaterron me qejfin/kontrollin. ?

Back
Lartë