Me thuaj kush je,?Awwww ca tboj xhaja ty me ti qetsu qato nerva moj bije?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me thuaj kush je,?Awwww ca tboj xhaja ty me ti qetsu qato nerva moj bije?![]()
Thashe se doje ndonje masazh me vaj ullini bio, por ti kerkokerke shume nga jetaMe thuaj kush je,?
mjer ai qe te provon praPo me kane thene ?
prandaj Edhe mbaj distance .??
Sjam mvarur asiher nga asigje ta thash edhe i her di ta kontrolloj veten nuk kalova ne mbidoz se isha i mvarur kalova sikur nje pijanec se edhe pijaneci pi e pi deri sa ta zej gjumi mua sme zuri gjumi po desh me plasi zemra ???Ta gezosh.?
Ndersa ne lidhje me varesine sic duket nuk e ben dot as dallimin, prandaj Edhe e ngaterron me qejfin/kontrollin. ?
Sjam mvarur asiher nga asigje ta thash edhe i her di ta kontrolloj veten nuk kalova ne mbidoz se isha i mvarur kalova sikur nje pijanec se edhe pijaneci pi e pi deri sa ta zej gjumi mua sme zuri gjumi po desh me plasi zemra ???
Ku i gjete keto kofidenca ti,?Thashe se doje ndonje masazh me vaj ullini bio, por ti kerkokerke shume nga jeta![]()
Ore mbidoz kam kalu ???? 3 dit pa nkoma ??? ti thu ske kalu mbidoz ???Atehere nuk paske kaluar/marre mbidoze sepse mbidoza ne k’te rast eshte fatale dhe perfundon ne spital .. ti thjeshte e paske tepruar pak nga qejfi i tepert sic eshte edhe e njenta gje edhe me alkolin . ?
Ehaaaa me fal me falKu i gjete keto kofidenca ti,?
Paku ??Ehaaaa me fal me fal
Nuk është paku joPaku ??
Kush eshte ?Nuk është paku jo
Paku?Paku ??
Varja sjam terezi per kuiz ✌✌Paku?
Aq do me e dit kush jam moj?Varja sjam terezi per kuiz ✌✌
Jo dua CV te plot,me te dhena te sakta,nga je,? Si je,? Pse je;? Sa here mere fryme ne dite,? Cfare te pelqen,? Etj.Aq do me e dit kush jam moj?
Pra, e pike me shishaE caj mallin lol ?